Ziua lui Nero

Ieri a fost ziua lui Nero, a implinit 10 ani. E un catel bun, numai ca foarte greu de apreciat in haosul general care s-a instaurat in casa. Il iubim mult, dar am regretat rau ca am ales sa-i aratam asta prin cumpararea celei mai zgomotoase jucarii 🙂 Poate n-ar fi fost nimic daca asta nu a coincis cu ziua in care Ozzy nu a mai vrut sa doarma de la ora 12.00, nici in parc, nici acasa, nici pe casa, nici nicaieri. Asa ca am fost nevoita sa improvizez un program artistic mult mai lung. Seara, eram cu capul rau.

Noaptea, am visat ca eram la Iancului si l-am lasat pe Ozzy intr-un cos portocaliu in tramvaiul 46 pe ideea ca il iau in statia urmatoare. Numai ca nu prea ma grabeam sa prind tramvaiul in statia urmatoare, ma plimbam agale, intram in toate magazinele. Cind am ajuns acasa mi-am dat seama ce am facut si m-am panicat. Am inceput sa ma agit, sa ma gindesc unde sa sun, sa-mi recuperez copilul. Din fericire, l-am descoperit in dormitor si m-am simtit megausurata.

La citiva centimentri distanta de mine, Babicu’ visa ca l-a pierdut pe Nero. Intr-un final, l-a gasit plin de ciulini si spini.

No comment.

PS: Imi cer scuze celor ale caror comentarii au disparut. S-a intimplat ca tocmai atunci superadminul imi muta blogul pe un al;t server si comentariile din timpul procesului au disparut in neant! 🙁

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 5

 1. osman says:

  Parerea mea e ca plangea din cauza jucariei urlatoare! Cum incepea jucaria mai tare, cum plangea si bietul copil…

 2. Joe says:

  Pai ce crezi ca ale lui tipa…mai incet?

 3. nic says:

  sa va traiasca copilu mare cat despre cel mic….si eu as fi plans la tiuitoarea aia 🙂 si referitor la vise, eu incepusem sa visez doar aventuri din parc, mamici din parc, etc…..daca doar asta faceam in fiecare zi, deci s-ar putea sa se acutizeze:)

 4. Bestia neagra! Ii cam placea sa ii faca in ciuda lu saracu Ozzy maltratind piuitoarea aia sub nasul lui

 5. Igor says:

  In cea mai frumoasa zi, cand cateii buni fac 10 sau 7 ani, e chitatiala mare. Am alergat prin vreo 4 petshop-uri sa gasesc o jucarie decenta. TOATE, dar absolut TOATE chitzaie! Recunosc, Igorica a primit biscuitzei intr-un final, altfle plangeam si eu cu Ozzy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *