Ziua Anei

Virusul ne-a dat peste cap toate planurile, insa copiii au inteles foarte repede si s-au adaptat situatiei. Prima reactie a Anei atunci cind am anuntat-o ca nu vom mai face nici o petrecere de ziua ei din cauza restrictiilor a fost: “Nu-i nimic. Cind o sa treaca virusul, o sa facem petrecere cu prietenii mei, si atunci o sa fie ca si cum am doua zile de nastere intr-un an!”.

Si-a pastrat dorinta de anul trecut: sa fie trezita de noi cintindu-i “la multi ani” si aducindu-i tortul. Ceea ce am si facut. 🙂 Apoi i-am dat un cadou mic, ce am putut gasi si eu la supermarket, o cutie de carioci. S-a bucurat din nou, pentru ca ei ii place mult sa deseneze. Au sunat-o o gramada de oameni sa o ureze si a fost foarte emotionata, chiar coplesita.

Dupa-amiaza am fost cu totii la gradina. Am luat cu noi suc, inghetata si popcorn (i-a venit ideea sa facem asta pentru invitatii – pasari) si florile de le cumparasem si pe care le-am plantat, in sfirsit. Apoi am fost la un loc de joaca de linga, unde am fost singuri si am jucat prinselea si ascunselea.

Cind am ajuns acasa, au tras biletelele din bolul cu “Provocarea zilei” si, culmea potrivelii, Tudor a nimerit provocarea sa organizeze o petrecere pentru familie (cu tot ce implica asta: sa stabileasca o zi, sa faca playlistul cu muzica, sa hotarasca meniul, in ce ne imbracam, sa faca posterul si invitatiile). Ana a tras biletelul cu “inventeaza o noua miscare de dans” si a inventat ceva pe loc, o sa o repetam cu totii vineri seara cind avem petrecerea. 🙂 Au hotarit sa lucreze amindoi la proiect si, ce pot sa zic, abia astept sa iesim in oras in sufragerie, si sa dansam ciudat, ca si cum nimeni nu ne vede. Well, chiar nu ne vede nimeni.

Apropo de asta, am vazut acum ceva timp un fim pe Netflix, despre un el si o ea, singurii care mai supravietuisera, in Islanda, dupa ce toti oamenii disparusera brusc de pe Pamint. Si mi s-a parut un film prost si apasator, m-am uitat totusi la el, pentru ca recunosteam multe locuri din Islanda. Acum mi se pare un film bun.

Aveti grija de voi si bucurati-va de orice lucru, oricit de mic! Daca petrecerea de vineri o sa fie reusita, o sa public reteta succesului! 🙂

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *