WAHM: Tirgul mamelor pricepute

De fiecare data cind ma intilnesc cu prietenele din aceeasi breasla (scris, citit, comunicare, pr, mkt, etc) ne plingem de mila una alteia si tuturor in grup: vaaai, de am sti si noi sa facem ceva concret, ce bine ne-ar mai fi!  Sa coasem un nasturel, sa croim o hainuta, sa pictam un tablou, sa facem un vas de lut. Doamne, ce bine ne-ar mai fi. Am fi mai relaxate, mai prospere, mai fericite, mai impacate, mai cu sanse de succes sa emigram spre o viata si mai si. Dar noi nu stim, si traim zilnic drama lipsei concretului, caci nimic din ce iese din minutele noastre (cuvinte, click-uri si cross-uri) nu face umbra pamintului.

Din acest motiv ma mai bucur sa impartasesc lumii vesti despre femei care stiu sa faca lucruri. Simbata, 12 iulie  (in Bucuresti, la Scoala Libera Waldorf, intre orele 10.00-16.00), are loc primul tirg Work at Home Moms. Expozantii sunt mamici talentate care lucreaza de acasa. Tot atunci vor incepe si filmarile pentru primul documentar despre fenomenul Work At Home Moms in Romania.

O sa merg si eu sa le vizitez, sa-mi iau niste salvari si sa ma pling din nou ca nu stiu sa fac ceva concret. 🙂 Poate o sa particip si la un workshop, doar, doar s-o lipi si ceva de mine.

Programul zilei e AICI. 

Pagina de FB a evenimentului e aici: https://www.facebook.com/events/1465520833689148/?fref=ts

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *