Vrea cineva sa vina la aquagym cu mine?

afphotoDupa cum v-am mai spus, ma duc la aquagym de doua ori pe saptamina la http://www.bery-fitness-spa.ro/, pentru ca activitatile in apa (inotul si gimnastica) sunt cele mai recomandate pentru femeile insarcinate. E mai mult aqua fitness, in sensul ca stam in bazinul de inot, cu apa pina la git si facem diverse exercitii cu gantere si niste cizmulite de burete. Credeti-ma, e al naibii de greu, apa opune rezistenta si orice miscare devine mult mai grea decit in …aer. In plus, toti muschii sunt incordati in incercarea (disperata!, la inceput) de a pastra echilibrul intregului corp. Dar, una peste alta e fun si dupa ce ies din bazin imi vine sa zbor.

Ideea e ca instructorul e dispus sa faca un program special conceput pentru femei insarcinate, daca ar stii ca sunt mai multe amatoare.  Acum suntem doua tipe care oricum mergem la orele obisnuite. Deci? Ar vrea cineva? 🙂 Daca da, nu va sfiiti sa ma anuntati!

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 6

 1. Rodica says:

  A trecut ceva timp de cand ai publicat post-ul… mai mergi la bery fitness? Eu abia acum am dat peste blog si am citit… La Aquagym la bery-fitness merg cam de 1 an jumate, cred ca sunt veterana… din pacate nu pot merge decat o data pe saptamana, dar voi intra in curand in concediul prenatal si imi voi face abonament, finally.
  Mi-au facut extraordinar de bine exercitiile de aquagym, cred ca e cel mai bun lucru pe care l-am putut face pentru sanatatea mea. Ma simt foarte bine si am reusit sa ma mentin intr-o forma buna, chiar daca merg doar o data pe saptamana. Mai ales ca efectele se mentin in timp – chiar dupa o pauza de concediu, de exemplu, nu am constatat regrese semnificative.
  Mai ales acum ca astept un bebe, sunt convinsa ca este cel mai bun lucru pe care il pot face pentru sanatatea mea.
  Daca mai mergi la aquagym, mi-ar face placere sa ne intalnim pe acolo… e destul de probabil ca am si facut-o deja :))

 2. admin says:

  Am facut pauza de Sarbatori si am avut o intentie sa ma duc la sfirsitul lui ianuarie, dar era instructorul in concediu. Am vrut sa ajung saptamina asta, dar am esuat! 🙂 Dar saptamina viitoare, sigur vin. In ce zi mergi tu?

 3. Rodica says:

  miercuri sau joi, in functie de cand pot pleca mai repede de la serviciu.
  Daca ai o zi anume in care poti tu, imi pot face timp atunci.

 4. admin says:

  Hai ca incercam miercuri, vrei? Ca asa putem vorbi cu Ovidiu sa facem exercitii pentru spate, mai ales! 🙂

 5. Rodica says:

  Super! Ramane pe miercuri atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *