Violeta’s Vintage Kitchen

foodAm fost joi seara in Violeta’s Vintage Kitchen, genul de restaurant pe care as vrea sa-l am eu intr-o zi! 🙂 La parterul unei case vechi, (pe Batistei colt cu J.L.Calderon), specializat in mincare buna, bio, in special lacto-vegetariana.

Cum in ultimul timp (si aici ma refer la ultimul an), preferintele culinare m-au impins catre zona asta, cina de aseara mi-a mers la casa sufletului. Gustos si atit cit trebuie, nici mai mult, nici mai putin. Meniul e in fiecare zi altul si e atit de variat incit contrazice orice prejudecata conform careia vegetarienii se hranesc de dimineata pina seara cu morcovi si dovlecei fierti. Si sint palizi si nefericiti! :))))

Dar aici se gasesc si feluri de mincare cu carne, asfel incit un cuplu format dintr-un carnivor si un vegetarian (asa cum sintem noi) poate avea o seara fara compromisuri gastronomice.

Singura mea critica e ca pe blog, la capitolul Retete e numai una singura. Va rog, puneti mai multe!!! 🙂

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 2

  1. hana says:

    ehehe, daca ai fi dat si tu o raita pe la evenimentele salvatidelta, ai fi mancat bine bine inca de acum vreo 2 ani, cand am descoperit-o noi pe Violeta 🙂 in alta mancare de idei, sa inteleg ca lui Ozzy nu ii place nici o carnita?!

  2. admin says:

    Nu prea se inghesuie, mai maninca peste si pui din cind in cind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *