Update jucarii 1 an +

Asaaa, sa va prezentam jucariile cumparate in ultimul timp ( ultimele luni), in ordinea succesului de care se bucura.

Pe locul 1 se afla

cuburile de constructie Middle blocks Wader, cumparate de la un magazin Noriel. Costa 39 de ron si merita toti banii. Practic, e jucaria care reuseste sa-l tina ocupat cel mai mult. Le face, le desface, se concentreaza, se incrunta, iti arata ce a construit.

 

 

 

 

 

Locul 2, la egalitate:

Puzzle-ul de lemn cu cifre. Il are de ceva timp si a invatat sa puna cifrele peste animalele de acolo, cind ii zic: un sarpe, 2 testoase, etc. Costa 33 ron si il puteti comanda AICI.

 

 

 

 

Cuburi amuzante. 10 cutii care pot fi puse una peste cealalta sau

una in cealalta. Fiecare piesa are 5 laturi cu cate 5 imagini. Daca nu le intoarce pe toate partile, le aseaza, le stringe, le darima. E chiar o jucarie foarte buna, dupa parerea mea.

Costa 65 ron si noi le-am cumparat de aici.

 

 

 

Locul 3: Cuburi sonore

Astea, trebuie sa recunosc, il cam enerveaza un pic, pentru ca nu reuseste sa aseze cuburile corect, ca sa scoata sunetele mult asteptate. Cu toate astea, e destul

de perseverent, iar eu il asigur ca va reusi intr-o zi. :)))). Le gasiti aici. (Au si varianta cu animale, dar noi, sincer, suntem cotropiti de animale, asa ca am preferat masinile astea).

 

 

 

Locul 4, iarasi egalitate:

Joc cu magneti- Carnaval. Contine 24 de piese din lemn cu magnet. Opt personaje – printesa, pirat, cowboy, cavaler, sirena, indian, vrajitor si Zorro – asteapta sa fie imbracate cu cele 24 de piese de lemn cu magnet. Imbracamintea fiecaruia este compusa din 3 parti. Costa 59 Ron pe organicbaby.ro

Asta i l-am cumparat din disperare si pentru a salva magnetii de pe frigider. Nu se pricepe sa potriveasca personajele, insa e destul de ocupat sa le lipeasca si sa le dezlipeasca de pe frigider/ castronul lui Nero/ cada, etc. Asa ca si-au atins un scop….intermediar. 🙂

Setul de animale domestice si salbatice.

Avem 2 seturi, domestice si salbatice. I le-a cumparat ta’su pe motiv ca ” de astea a avut si el cind a fost mic si i-au placut mult”. Ne sunt foarte folositoare, mai ales la masa, cind Ozzy inarmat cu o lingurita si un castron hraneste toata ferma.

Costa 49 ron setu’, pot si achizitionate tot de la magazinele Noriel, online sau personal.

 

 

 

Must have de sezon: jucariile pentru nisip si lichidul de facut baloane. Formele de nisip sunt si ele ca sa nu zicem sa nu avem, oricum sunt mult mai interesante ale celorlalti copii. Iar cu baloanele e distractie mare, vrea sa faca si el, dar in loc sa sufle, trage aer pe nas.

Nu ii plac (deocamdata, banuiesc) jucariile de tras si impins. Iar masinuta pe care ar trebui sa stea in fund si sa dea din picioare sa inainteze o foloseste doar ca sa se urce pe ea (intr-un echilibru mai mult decit precar) si sa ajunga pe rafturi, la acvariul cu pesti, etc.

Cam asta ar fi, voi cu ce va jucati?

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 3

  1. Tare faza cu magneţii!!! Bietul Nero! Cât despre jucăriile de nisip, eu i-am luat 3 seturi, le car după mine prin rotaţie, le combin în fel şi chip în ideea de a-i oferi zilnic altceva. Dar degeaba, că tot ale celorlalţi copii sunt mai interesante, dar dacă vine “propretatul” să îşi ia jucăria înapoi, Alexia ţipă, trage de ea şi zice “meu meu!” – un fel de “al meu”. Culmea e că pe ale ei le dă, uneori fără comentarii, alteori cu greu… Despre jucăriile noastre poţi citi aici: http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/category/cum-ne-distramcu-ce-ne-jucam/
    Pupăm

  2. Alina K says:

    Mingile sunt la mare putere, de toate felurile si texturile. Ursii, in continuare, de toate marimile. Catelul de impins. Leaganul. Tricileta. Cartile. Cuburile inca nu ii plac – dar incerc, cam o data la 2-3 saptamani.

  3. Joe says:

    La noi mingile rezista citeva secunde, pina le prinde Nero. A supravietuit doar una mai mare, de nu reuseste sa o prinda in gura…De carti n0am scris ca sunt un capitol separat, ii plac, si le aduce singur inainte de culcare, e dragoste mare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *