“The pacient can fly!”

flyingAm fost azi la doctor si i-am luat declaratie in scris ca pot zbura oricit de sus vreau eu! 🙂 Asta ca sa nu indrazneasca cineva sa ciriie ceva la poarta de imbarcare! Daca va intrebati unde mergem, raspunsul e in Austria, la ski Amade/BadHofgastein, in tabara Powderboy! Da, stiu merg intr-o zona cu sute de km de pirtii, dar nu o sa schiez. Sint ca un diabetic angajat la Agapitos. Dar mi se putea intimpla si mai rau: SA STAU ACASA!

Asa ca o sa-mi gasesc activitati alternative in timp ce tatal lui Ozzy o sa zboare pe pirtii cu gasca lui de placari. Pentru ca Ozzy e pui de skior+placar, viitorul lui pe pirtie a fost deja stabilit. La 3 ani merge cu noi in Austria, ii punem skiurile in picioare, il inscriem la scoala de ski de pe pirtia “Mickey Mouse” si-l mai luam la plecare. Apoi, mai tirziu in viata, va alege singur si neinfluentat de nimeni (cum sa nu!) daca va ramine la skiuri sau va trece la placa.

Pina una alta, iata niste poze de anul trecut cu dragii lui parinti:

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 5

 1. Os says:

  Ca zbori, e ok. Ca pleci la munte, la aer inalt, la zapada, e iarasi ok. DAR SA PUI POZELE ALEA NU E OK!!! Mi-a stat inima cand le-am vazut! M-am uitat intai la poze cu groaza crescanda si apoi am indraznit sa citesc postu’! Credeam ca deja esti cu Ozzy pe schiuri si ca pozele sunt de acum!

 2. Os says:

  a. si apropo de poze, esti foarte haioasa pe schiuri 🙂 dar am o curiozitate: pe tine pe ce partie te lasa sa schiezi: la copii sau la adulti? :))

 3. admin says:

  Ai sa fii uimita, pot aborda orice pirtie de la adulti, mai putin alea negre ca nu ma tine deocamdata! 🙂 E tare asta cu groaza, la fel a reactionat si doctorul cind i-am zis “As vrea sa ma duc in Austria la ski!”
  N-as skia, mai Os, iti dai seama. Nu ca as pica prea des, dar am auzit ca se schimba centrul de greutate si ca echilibrul e cam precar….Asa e? Cum imi dau seama cind se intimpla?

 4. Os says:

  Sa-ti raspund in ordine.
  Nu e vorba de ce poti tu sa abordezi, ci daca te lasa aia s-o faci. Esti cu Cosmin si nenea de la bilete se uita la el, se uita la tine, apoi iar la el si zice: domnu’, copilu’ se joaca de-a gravida cu perna pe sub haine. Apoi catre tine: lasa, puisor, ca o sa cresti si tu mare si o sa ai un bebe al tau…
  Acuma, daca ai skia… hmm, as fi tentata sa te citez si sa spun ca “macar putin”. … Bine, te cred, n-ai skia.
  Centrul de greutate se schimba, dar n-as zice ca echilibrul e precar. Eu nu mi-am dat seama atunci. Sau cel putin nu m-a preocupat atat cat sa-mi dau seama. Am realizat doar ca mi se schimbase mersul. Lumea se amuza pe seama mersului de rata – o consecinta a faptului ca si osatura se modifica pentru a suporta greutatea copilului. Cum iti dai deama? Fa o genuflexiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *