Supa(rarea) cind imi vine…

soupCine spune ca nu ma pricep sa gatesc? Doar pentru ca ultima data cind am vrut sa fac omleta siciliana am pus 240 ml de lapte in loc de 24 ml cum scria in carte? Asta e neatentie, nu nestiinta. Si in orice caz nu dovedeste lipsa de talent!

Ca dovada, tocmai am facut o delicioasa supa crema de legume, in ideea de a minca ceva usor si de a ma antrena pentru viitoarele supe creme si piureuri. Cred ca am trecut proba cu brio. Ma laud singura pentru ca nici Nero, nici Cosmin nu au parut interesati de produsul final. Cei doi sunt programati genetic sa aprecieze numai halcile suculente de carne.

Totul a decurs conform planului. Niciunul dintre cei 3 morcovi, nici cele 2 cepe, nici sfertul de telina, nici patrunjelul, cu atit mai putin ardeiul sau dovelecelul  nu a ridicat probleme deosebite. Au fiert cuminti apoi s-au aruncat toti deodata in blender. Sarea si piperul de final le-a confirmat starea cea din urma: suntem cu totii o supa crema de legume!

Later edit: Iata si pozele care atesta calitatile mele incontestabile amintite de buna prietena Os!

joe 1 pui pe sticlajoe 2 pui pe sticla

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 3

 1. Adi says:

  Asa le trebuie

 2. Os says:

  la bebe (si la tine) e super bun brocoli. sau conopida. si putin cartof…
  cat despre talentul tau la gatit… sa-mi spui cine indrazneste sa NU te aprecieze si rezolvam! in plus, daca are cineva ceva de comentat, sa-i intrebe pe germanii care au mancat fucked chiken ce parere au de superculinaria popov! 😀

 3. admin says:

  Mai, Os, m-au apucat nostalgiile! Uite si pozele cu puiul “fucked by a bottle”. Ce vremuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *