Sint insarcinata, ce ma fac!?!

What your baby looks like -- 17 weeks - BabyCenter_1257946426112Am trecut peste etapa asta, insa daca tot am inceput sa scriu atit de tirziu pe blog, o sa fac o mica recapitulare a celor 17 saptamini cite au trecut de la momentul X.

Pai, ce sa faci? Te bucuri mult, anunti apropiatii si apoi incepi sa te documentezi. Asta daca n-ai deja experienta (nu era cazul meu) sau este vreun maniac care stie totul despre copii inainte de a-si pune problema sa aiba unul (nu ma incadrez nici aici). Iar cea mai buna sursa de informare pe care am gasit-o pina acum e site-ul babycenter.com. Din acest motiv, multe dintre posturile pe care o sa le public pe acest blog vor fi inspirate din articolele de pe acest site. In paralel, mai citesc diverse compedii, ghiduri si manuale de utilizare si crestere a copiilor, insa deocamdata nu m-a impresionat niciunul. Asta e riscul cind pe piata sunt mai multe carti decit “Mama si copilul”.

Asta a fost asa, in loc de introducere! 🙂

Cresc copii, povesti si visuri.

One Comment

  1. Os says:

    mama si copilu’ e buna dupa nastere. pana acolo, foarte ajutatoare (in afara de internet) e cartea “La ce sa te astepti cand esti insarcinata” (http://www.whattoexpect.com/what-to-expect/landing-page.aspx).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *