Scoala de Super Eroi


Saptamina viitoare, Ozonu’ merge la Scoala de Super Eroi Ikedoo. Va prezint programul, asa cum i l-am prezentat si lui:

Eu: Ziua 1 – Window to yourself. Adica inveti sa comunici mai bine, sa te intelegi, sa-i intelegi pe ceilalti, sa spui ce vrei si ce nu vrei. Sunt mai multe jocuri pe care ai sa le inveti si pe care le putem invata si noi de la tine, apoi. In genul “canapeaua adevarului”. (Canapeaua adevarului e canapeaua noastra din sufragerie unde ne asezam toti citeodata si spunem, pe rind, ceva ce ne-a placut la ceilalti membri ai familiei si ceva ce nu ne-a placut).

El: Bine, imi place.

Eu: Ziua 2 – E ziua sportului. Va jucati, faceti un picnic in parc, apoi mergeti la inot.

El: Nu vreau sa merg la inot!

Pasiunea pentru bazin a disparut la fel de subit cum aparuse. A ajuns chiar sa prinda fulgi zburatori, sa-i scuipe de 3 ori si inainte sa-l bage in sin sa zica cu voce tare: “imi doresc sa nu merg la inot”. Dupa ce nu l-am mai dus, a inceput sa-si doreasca sa creasca Pizza mare. 🙂

Eu: E cu Ionela. (trainerul de la celelalte ateliere la care a fost si de care i-a placut mult)

El: Bine, merg.

Eu: Ziua 3 – invatati sa minuiti diverse materiale si mergeti la muzeul de Geologie.

El: Da.

Eu: Ziua 4 – mergi la teatru si apoi afli ce inseamna sa fii actor. Ai sa vezi, ai sa faci scenetele noastre cu jucarii mai bine decit fac eu. Ce zici?

El: Bine, dar mai faci si tu.

Eu: Clar, cum as putea sa renunt.  Ziua 5 – e cu Bogdan care creste albine si va invata sa respectati si sa iubiti natura.

El: Creste albine??? Vreau!

Dupa ce am citit de vreo 50 de ori 50 de lucruri fascinante despre albine, dupa ce am vizualizat tot ce se putea pe net, dupa ce zic si in somn diferenta dintre albina si viespe, stiam ca asta il va impresiona. Cu insectele, cu natura, mergi la sigur cu copilul meu. In vacanta noastra din Grecia, prietenia lui cu o grecoaica careia i-a spus cu afectiune “masinaria de ris” (pentru ca ridea tot timpul) s-a sfirsit dramatic si brusc dupa ce ea a calcat in fata lui o furnica. Si n-a mai fost cale de intoarcere pentru tinarul Werther…

Programul complet al scolii de vara il gasiti aici. Mai sunt 2 locuri de super eroi.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *