Revenirea la normal si alte lucruri minunate

Zilele astea mi s-au intimplat numai lucruri bune:

– Ozzy a revenit la normal, adica baietelul cuminte si jucaus cu care m-am obisnuit. Si mincacios. Parca vrea sa recupereze timpul pierdut. Dupa ce zilele astea, in disperare de cauza am renuntat la orice principii, i-am pus Gummy Bear, l-am dus cu tot cu scaun de masa in sufragerie, la televizor si nu mai stiam ce sa-i dau/fac sa manince, azi s-a pus pe infulecat de dimineata. A continuat la prinz si apoi seara. Fara mofturi, fara fite, fara pauze. Brocoli, in scaunul lui din bucatarie, fara artificii. Oh, yes! Si cred ca tot azi a facut prima fixatie alimentara: portocalele. Am cumparat 2 portocale sa i le fac suc si in seara asta i-am curatat una. A mincat-o pe nerasuflate, ii dadeam cite o felie, ii extragea cotinutul, imi dadea pielita goala inapoi. Dupa ce a dat gata prima portocala, a mai cerut: cu degetul indreptat spre coaja si un A prelung. I-am curatat si a doua portocala. A mincat-o si pe asta. Nu-i cam mult pentru un baietel atit de mic? Nu stiu ce sa zic, ii mai cumpar miine. La urma urmei, sunt portocale, nu hamburgeri….

– Am facut un pas important pentru Popov Sis venture: am scris scenariul pentru un desen pe care o sa-l faca sor’mea. First draft. Hihi! Si tot azi, m-am alaturat unui alt proiect, tot ca scenarist. Sunt foarte incintata!

– Am participat la Festivus, pe blogul Dianei si am cistigat o paturica minunata. Asta chiar a fost neasteptat, mai ales ca eu intrasem sa-i spun intr-un comentariu cit de minunat a fost sa-l port pe Ozzy iar in sling, dupa o pauza de 6 luni. O sa-l pun iar si o sa facem niste poze sa vedeti cit e de mindru baiatul meu. Pina una alta, clatiti-va ochiul cu paturica vesela si cercetati si altele, aici.

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 3

 1. Jucarii says:

  Salut, ne-am hotarat sa promovam Ozzy, insa avem nevoie de acceptul vostru si de un comentariu la acest articol: http://www.tarajucariilor.ro/blog/bloguri-despre-copii-promovare-gratuita. Va citim si speram ca suntem vizitati de voi 🙂

  Cu prietenie, Tara Jucariilor.

 2. Sara says:

  Felicitari pentru paturica. Imi fac si mie cu ochiul de ceva vreme dar inca nu mi-am luat. Insa am dinainte sa nasc un sling cumparat de la Diana si nu am reusit niciodata sa pun copilul bine in el asa ca m-am resemnat si am cumparat un baby bjorn. Dar m-ai ambitionat si voi mai incerca slingul inca o data pe piticul meu de 5 luni 🙂

 3. Joe says:

  Hm…cum n-ai reusit? Vorbeste cu Diana pentru consultanta telefonica! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *