Proiect de animatie: Iepurele din orasul de hirtie

Gabi, matusa lui Ozzy, lucreaza la un proiect animat despre un iepure care, in lipsa de prieteni, isi creeaza propriul lui oras din hirtie igienica. Care dintre cele doua desene vi se pare mai sugestiv pentru concept? Care e mai de impact, cel  in care iepurele e in plina actiune, pe magarul statuie sau cel in care a terminat treaba si i-a infasurat in hirtie pe magar si calaret?

 oras_iepure

oras_statuie

PS: Intrebarea se refera strict la compozitie, nu la culori sau lumini, astea sunt inca in lucru, imi sufla Gabi in casca tocmai din Viborg!

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 6

 1. admin says:

  Eu personal votez pentru poza cu statuia pe cal/magar ce-o fi ala. Pentru ca iepurele e in prim plan, pentru ca se vede ca si-a terminat toata “treaba”! Si pentru ca induce ideea de “profanare” de statui, de revolta, de strigat. Adica nu-i faci ceva unei statui decit daca vrei sa protestezi, sa transmiti ceva lumii. Parerea mea!

 2. None says:

  Si eu cred ca poza a doua (cea cu statuia pe magar) este potrivita.

 3. Maldita says:

  Deci in sfarsit cineva din ginta popoveasca are imaginatie. Muahahahaha! Asta pentru danipauza. Votez pentru prima. And God knows. God knows I love bunniesssssss!

 4. Ioana says:

  Eu votez cu iepurele pe cal pentru ca se vede mai bine iepurele, ca e la inaltime si ca a detronat statuia. Dar problema e ca oricum mi-e dor de desenele clasice Disney si de cartile cu desene din alea super clare, elaborate, cu mii de detalii fine.

 5. Os says:

  iepurele calare e mai puternic. e o pozitie de dominare si mi se pare mai graitoare, pt. ca inteleg ca el e cel care a creat orasul, cel care “domina” poza. in orasul_statuie… poza nu mi se pare prea ilustrativa pentru concept. e un iepure tolanit pe jos care poate a creat ceva, poate nu, poate a baut ceva si acum se reface… deci stanga, oras_iepure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *