Pisica, pisica aveti?

Cam asa mi-am facut intrarea la workshopul Tekoneko Build your toy. Imaginatia copiilor nu are limite, zic oamenii astia. De acord, da’ nici disperarea parintilor… 🙂 Dupa ce zici/ vorbesti/ povestesti de MAO (pisica) de 100 de ori pe zi, cum sa ai un comportament normal de adult in societate?

Nu mai erau pisici, am ajuns mai tirziu si haha, se pare ca nu suntem singurii interesati de subiect. Aveau, in schimb, alte forme. Cei doi si-au ales pentru bricolat doi dinozauri….credeam eu. Dar nu, unul a ajuns exatraterestru, iar altul, socant, MAO, desi avea ochi de peste.

Dar ce stiu eu, ce stiti voi…

Important e ca stiu oamenii de la Tekoneko. Sa-i amuze, sa le ofere destui nasturi, funde, panglici, carioci metalizate, fulgi, margele si forme. Si idei.

Ii gasiti in Mall Baneasa, la etajul unu, in incinta magazinului Diverta, in fiecare simbata si duminica, intre orele 11 și 14. Sunt undeva prin spate, printre rafturile cu carti pentru copii. Daca nu-i vedeti din prima, intrebati de ei. Sau ciuliti urechile sa vedeti de unde se aud chicotelile.

Atelierul e pentru orice virsta (am lipit si eu nasturi pe creaturi, si nu pentru ca nu se descurcau copiii), costa 50 ron (sau 40 cu rezervare in avans, aici: http://www.tekoneko.com/buildyourtoy/).

PS: Acum ca am intrat pe site-ul lor sa iau linku’, am vazut ca pisica nu era pisica, ci urs. Haha. M-am remarcat din nou.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *