Petrecere Pre-Ozzy

Au facut ce-au facut oamenii astia din viata mea si mi-au copt-o din nou. Sub forma unei petreceri surpriza numita “baby shower”, un import american al carui scop e sa produci cit mai multe lucruri pentru plod. Sa o spunem pe cea dreapta. 🙂 Nu stiu la americani cum se intimpla (ca nu-s eu fan petreceri tematice), dar la noi s-a petrecut asa: stabilisem sa ies la un ceai cu  prietena-colega Livia, ne intilnim, mergem in ceainarie, cind acolo ce sa vezi. Cu surle si trimbite, vreo 20 si ceva de doamne respectabile dintre care pe unele nu le mai vazusem de vreo 6 ani au inceput sa se agite si sa-mi pozeze moaca perplexa. Capul rautatilor: Osman. Colaborator de nadejde: Livia. Paricipanti: toti oamenii importanti din viata mea profesionala si ne.

Rezultate pragmatice: o gramada de lucruri dragute pentru Ozzy, printre care si carutul preferat Buggster S.

Rezultate sufletiste: am reusit sa mai vorbesc cu femeile astea, laolalta asa, pentru ca daca le-as fi luat pe rind nu as fi avut timp sa ies nici cu jumatate dintre ele pina la “delivery”.

Rezultat nedorit: imortalizarea mea in prea multe fotografii care ar putea trece drept vederi cu Casa Poporului distrindu-se.

O sa fiu corecta si o sa le public totusi pe masura ce voi face rost de ele! 🙂 Prin urmare, galerie foto AICI!

Multumesc tuturor!

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *