Ozzy, I’m your mother!

Mi se pare ireal sa dau pe o masca de plastic de Darth Vader intre 50 si 90 de ron (in functie de locul de unde o cumperi, si credeti-ma, am aflat citeva locuri fara voia mea), de fiecare data l-am refuzat.

Spirit intreprinzator, Ozonu’ nu s-a lasat pina nu a gasit o solutie, chiar daca nu a fost cea mai fericita dintre ele. Mai exact, aseara m-a pus pe mine sa-l ajut sa-si faca una. A scotocit dupa o bucata de carton, mi-a adus creioane, si mi-a pus si ca model de inspiratie parasolarul Star Wars primit cado’ la ultimul set de lego Star Wars achizitionat.

Acesta, mai exact (intins, demonstrativ, inaintea vizionarii fiecarui film de pe AXN).

poster

Ce nu mi-a pus la dispozitie nici el, nici natura e talentul de a desena/ decupa, asa ca tot ce am putut scoate din mine in amintirea orelor de lucru manual ratate si urite a fost ce vedeti voi in prima poza. Pentru ca noaptea a redevenit un sfetnic bun, azidimineata ma gindeam chiar sa decupez Darth Vaderul de pe parasolar, sa para masca originala. Numai ca nu merge, are indoituri chiar pe mecla maleficului, asa ca n-ar sta pe mecla mai mica si mai buna.

Ma rog, poate nu e cazul sa-mi fac probleme suplimentare, copilul a parut multumit de rezultat. Atita doar ca mi-a dat misiunea sa-i cumpar azi elastic pentru masca. Aseara a incercat sa improvizeze o prindere cu ata dentara si n-a functionat. Daaar, cum n-am nici o mercerie in drumul meu, ma gindesc din ce in ce mai intens la elasticul de la chilotii lui Babic. Plici, plici, fugiti de aici, Babici, ca vin trupele imperiale!

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *