O minge si un set agrafe de par cu Hello Kitty

Cred ca Ozonu’ primeste prea multe daruri. In general, si mai ales in luna decembrie. Nu avem nevoie de atitea ca sa fim fericiti si cu toate astea nu ne putem abtine. Riscul cel mai mare este sa devina imun la bucurie, asa cum altii, crescuti printre stiri violente devin imuni la violenta. Mi se pare ca e acelasi mecanism.

Nu o sa promit acum si aici ca nu o sa-i mai cumpar nimic de acum inainte, ca am avut revelatia asta. Dar, daca tot am si pot si vreau sa cumpar lucruri, am sa mai cumpar si altora pentru care Craciunul e poate singura ocazie in care spera ca vor primi ce-si doresc.

Puteti face si voi asta, foarte simplu. Puteti citi Lista de Craciun a unor copii abandonati de parinti. Puteti vedea ce-si doresc si alege ce dorinta sa indepliniti printr-o donatie. Deocamdata, dintre cele 158 de dorinte doar 42 sunt indeplinite.

Linkuri:

http://benefacto.ro/lista-de-craciun/home

https://www.facebook.com/AsociatiaBenefacto

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 3

 1. gadjodillo says:

  Din experienţă, Joitzico, nu va deveni imun la bucurie, ci va asocia orice întîlnire cu o persoană cu ocazia de a primi ceva. Eu încerc să combat această asociere pe care deja i-am creat-o, aducîndu-i mereu ceva din Bucureşti (ştii tu, vinovăţia de mamă cînd pleacă mereu de lîngă copil…).
  Pe de altă parte, cred că e foarte important să le facem copiilor fără posibilităţi bucurii. Eu am fost atît de nebună azi-neaţă, pe la… minus 7 grade celsius, că ora nu contează, că m-am dus la grădi, fără copil (nu voia!), ca să-i duc unei fetiţe un elefant violet, de pluş – să i-l las în dulăpior.
  E prietena fiului meu, vecină cu noi şi colegă cu el, care stă 10 ore pe zi afară, de frică să intre în casă. Şi care, într-o zi, se plimba pe afară cu un pliant de farmacie şi colora prin el. Mi-a spus că e o carte de colorat pe care i-o cumpărase mama el! Evident, mama ei nu-i cumpără nimic, mai are un copil cu un alt bărbat şi a abandonat-o, cu tatăl el zurbagiu, o străbunică şi un bunic.
  Nu ştiu cum s-a bucurat, dacă s-a bucurat, nu ştiu nimic… dar poate nici nu contează să ştiu eu.

 2. Multumim din suflet pentru implicarea in campanie!

 3. Joe says:

  Cu mare drag. Sper sa indepliniti toate dorintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *