O fetita a primit cadou o clona. How Cuteee! Not.

Se dau asa: o comanda de black friday care a intirziat (si continua sa intirzie), o mama care a uitat sa-i sune sa-i terorizeze, o petrecere corporate de Mos Craciun pentru copiii angajatilor si multa panica. Bine, nu chiar asa multa, ca in week-end am fost la mare si ne-am relaxat.

Cert e ca luni dimineata, cind trebuia sa-i dau Babicului cadourile copiilor decontate de compania (lui) eu nu aveam decit doua figurine construibile Starwars: o clona si un Jango Fett. Vai, ce decizie grea, cine ce primeste? Pizza a cistigat clona. Si imediat am avut si o explicatie pentru acest gift failure: faptul ca ea va primi o figurina la egalitate cu el, il va face pe el sa o considere un egal in joc si nu doar un hot de piese. Un nou trend in parenting, by me. (Nu, n-a functionat, Pizza tot hot a ramas. Dar macar am incercat).

Situatia sta in felul urmator:

1. mi-e super mega greu sa ma gindesc la ceva ce i-ar placea ei. Incercarile de pina acum au fost sortite esecului: in afara de un bebe, un carut si o poseta pe care o poarta pe brat, restul jucariilor au fost parasite in secunda doi in favoarea lego-urilor lui fra’su.

2. mai am o sansa de rascumparare, respectiv cu ocazia Mosului care vine la sediu.

Deci ce sa fie, ce sa fie? Mi-am stors creierii si mi-am amintit ca am cunoscut-o acum ceva timp pe Andra, stapina cuteOseniilor. Si Andra de la cuteOshenii face cuteOpuzzle-uri. Mi-a povestit de ele cind erau doar idee: doua cuburi de lemn, pictate manual, cu personaje la cerere.

6 personaje diferite, 36 de combinatii cap/ corp, ce au in comun un singur lucru, sunt cuuute. Si rezistente la gustat, rontait, pete de mincare si apa, pictate cu materiale nontoxice. Sa vina Coco, dovada mea de apreciere si iubire pentru cea care, atunci cind nu fura piese lego si nu se plimba cu poseta pe brat, ma pune sa urmaresc impreuna cu ea gaini, si rate, si pinguini pe youtube. Si sa dorm cu o bufnita pe perna.

PS: Andra de la cutOshenii picteaza multe alte lucruri minunate in afara de cuburi, cum ar fi mobila, cutii de lemn, posete, scaune, pereti si, o suspectez eu, cam tot ce prinde. Asa ca daca sunteti in cautare de un cadou cute, cercetati aici: cuteoshenii.com si aici: www.facebook.com/Cuteoshenii.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *