“Nero, o sa ai un fratior!”

in sala de asteptareVizitele la doctor devin din ce in ce mai palpitante, asta e sigur. Dupa ce ne-am perpelit noi ce ne-am perpelit pe holuri a venit si vremea sa-l vedem pe Ozzy in toata splendoarea lui. Asta e un fel de-a spune ca eu, sa fiu sincera, nu vad nimic pe ecranul ala. Una la mina pentru ca e destul de departe de mine si eu nu vad prea bine la distanta, doi la mina mi-e foarte greu sa disting ceva clar in gri-ul ala generalizat.

Consultatia a descurs cum nu se poate mai bine. Pe la jumatate, doctorul ne intreaba, asa, in treacat: “Sexul vi l-am spus data trecuta?”. Noi, amindoi, cu sufletul la gura: “Nuuu!”. “Ei, bine, e baiat!” Am crezut ca explodam de bucurie si emotie. Eu, personal, vroiam sa fie baietel dar chiar nu ma asteptam sa fie. Cosmin spune ca a stiut dintotdeauna. Ce sa zic! Atunci de ce l-a intrebat cu o voce pitigaiata pe doctor: “Ne puteti spune un procent?” Abia dupa ce omu’ a pronuntat cifra magica “100%” , un zimbet larg, cald, patern i-a umplut fata lui Cirstea.

Am iesit din clinica chicotind si dind mesaje parintilor si prietenilor. Am ajuns acasa, i-am dat vestea cea mare lui Nero, apoi am iesit in Que Passa.  Iata si citeva poze.

 

PS: Nu stiu daca mai exista cineva care nu il stie, faima lui depasindu-i cu mult cele mai indraznete vise ciinesti si granitele tarii, insa Nero e catelul nostru drag si primul fiu al familiei Popov-Cirstea.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *