Multumesc ca m-ati ajutat sa aleg

Am centralizat voturile pentru teme pentru blog si varianta 1, goblog a strins 16 voturi, iar magic blog – 10. Am ales magic blog.

Va rugam sa ma ajutati si ati facut-o. Mi-ati spus ca go blog e organizata, eu nu sunt. Mi-ati spus ca e mai actuala, 2015 like, iar eu nu sunt nici asa. Si tot asa, din feedback in feedback, am ajuns sa-mi dau seama ca cealalta, cea cu mai putine voturi mi s-ar potrivi mai mult. Ajutorul aici a fost, in procesul asta si e fix genul de ajutor pe care il pretuiesc cel mai mult pentru ca te face sa te gindesti/ concentrezi asupra procesului, si nu al rezultatului, dindu-ti totul mura in gura.

E genul de ajutor pe care incerc sa-l dau si eu piticilor astora doi din viata mea (si lui Nero, daca m-ar urmari pina la capat). Asa ca va multumesc tuturor din nou.

In urmatoarele zile o sa lucrez/ testez toate feature-urile si setarile pe aici, sa nu va mire ca or sa se schimbe tot felul de chestii de la o zi la alta. Incerc sa gasesc formula perfecta. Ah, nu chiar perfecta, caci nici asa nu sunt.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *