Mister la 2 luni: Cine este “G”?

Sa notam repede cum se dezvolta Ozzy, ca nici nu ne dumirim bine si trece timpul. Si nu zic eu asta, chiar expertii de pe babycenter.com care acum noteaza schimbarile in dezvoltarea bebelusilor din saptamina in saptamina.

Zimbeste, zimbeste, zimbeste – asta e lucrul de care nu ma mai satur. Zimbeste cind vorbim cu el, cind il vede pe Nero linga el, cind e in cada plina cu apa sau pe nisip. Cind ii “vorbeste” maimuta de plus, cind ne strimbam la el, cind il pupam. Una peste alta, ride(m) foarte mult.

Asculta cu atentie vocile din jurul lui si zgomotul facut de jucarii. Din acest motiv, nu imi mai tace gura de dimineata pina seara. E sublim sa ai un ascultator asa de fidel. 🙂

Face tot felul de fete – se incrunta, de strimba, e circumspect, e uimit (de fapt, in majoritatea timpului e foarte uimit de ce descopera in jurul lui, iar combinatia voce-lucru nou aratat e coplesitoare- Ozzy casca niste ochi cit cepele).

Face balonase – ei bine, se pare ca are o productie consistenta de saliva pe care ii place sa o imparta cu cei din jurul lui sub forma unor balonase trasnparente, de diverse marimi. Daca-l intrebi daca a mincat sapun – ride.

Productie incredibila de lacrimi – Sa nu va inchipuiti ca il las sa plinga prea mult, cu toate acestea, daca sta pe spate lacrimile ii umplu urechile. Daaa, in numai citeva minute, isi fac drum rapid  si, picatura cu picatura se aduna in urechi. Prima data m-am speriat, nu stiam de ce are apa in urechi, apoi m-am prins…

Intinde timid mina dupa jucarii. Inca nu apuca nimic, dar imi lasa mereu senzatia ca nu mai e mult pina cind va prelua controlul.

A dezvoltat deja un apetit incredibil pentru calatorii – E culmea, culmilor, cind suntem plecati undeva nu-l doare burta, nu plinge, nu scirtiie, nu nimic. E un copil model. Poate din cauza ca suntem banditi si nu mai respectam nici ore de somn, nu mai facem nici masaj, nici baie, nici nimic? Doar distractie 100%?:) Stam lipiti, burta pe burta in sling si studiem lumea cu atentie, mergem pe terase, ascultam muzica, dansam.

A dormit prima noapte fara sa se trezeasca deloc. Nu vreau sa-l deochi, ptiu, ptiu! 🙂

Si, intr-un final, se PLICTISESTE rapid. Ma intreba Zeno cu cine seamana copilul asta de se plictiseste asa de repede. Am tacut milc, desi aveam ditamai barzaunele pe caciula.

Gingureste mult mai mult. Am lasat la final acest aspect, pentru ca in conversatiile noastre (asta e cel mai tare, cind vorbesti cu el si iti raspunde) si-a facut aparitia un misterios personaj: G. Initial, credeam ca e vorba de o situatie, dar pe zi ce trece suntem din ce in ce mai convinsi ca e vorba de un personaj. Un catel? Un extraterestru? Sau poate chiar infamul Sughitila sa fi primit numele de G? Pe cine invoca Ozzy cu atita perseverenta, in fiecare sesiune de gingurit? Va vom spune cind vom afla! 🙂 Daca aveti vreo idee, spuneti degraba!

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 3

 1. Lucia says:

  Buna intrebare!!! The secret “G” exista si in viata lui Arthur!
  La orice intrebare se raspunde cu “G”…mai nou ca noi suntem nitel mai mari a aparut si “AO” si “BR”…O sa vezi tu:) Ce este interesant este ca “G” nu dispare…Cred ca numai ei stiu si e secretul lor.

 2. Joe says:

  O prietena spunea ca vine de la “gagica”. Pare plauzibil! 🙂

 3. Lucia says:

  Stiam eu ca de mici le e gandul la “gacigi”,,,da’ chiar asa:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *