Lucruri care se intimpla

Am tot aminat sa va povestesc despre niste initiative care mie, personal, imi plac foarte mult si pe care le sustin in toata inima. Poate vreti si voi sa faceti la fel si nu stiati de ele.

Asadar, iata-le:

bannermare

1. Work at Home Moms Romania este o comunitate care sprijină mămicile să îşi găsească un job la domiciliu, part time sau project based. Comunitatea a adunat aproape 4000 de sustinatori pe pagina de FB – https://www.facebook.com/WAHM.Romania, locul unde se si posteaza diverse job-uri, proiecte, evenimente si oportunitati pentru mamele care stau acasa. Totul a pornit din Bucuresti, la initiativa Elenei si lui Marian Gorun, iar acum sunt comunitati WAHM in toata tara. De curind au si site wahm.ro pe al carui forum gasiti mai multe informatii despre ce produc mamele antreprenoare. Sprijiniti-le, fie cumparind chestii, fie oferind job-uri. Eu voi publica aici toate intiativele si noutatile grupului, pentru chiar cred in solutia asta de a munci si a-ti creste copiii in acelasi timp.

 

2. Habemus Bebe e un performance despre experienţa maternităţii, despre condiţia femeii-artist, despre confuzie şi crize, despre identitate şi panică, despre limite, corp şi… nutriţie al carui producator puteti deveni pentru nici mai mult nici mai putin de 5 euro. Si care are nevoie de cit mai multi 5 euro pentru a fi pus in scena in luna aprilie.

“Spune-mi Doamna Supă

Spune-mi Doamna Spală Vasele

Spune-mi Doamna Întinde rufele

Spune-mi Doamna Imediat

Spune-mi Doamna Noi când mai facem sex? Oare sunt atât de urâtă?

Spune-mi Doamna Timp de calitate, Ţâţicu şi Binedispusă

Spune-mi Doamna Câştigă bani, munceşte, munceşte

Spune-mi Doamna Oare eu o să mai scriu ceva vreodată, oare eu o să mai am timp?

Spune-mi Doamna Nu mai pot!”

(autor Elena Vladăreanu, o mama artista si artistia mama)

Daca vi se spune si voua asa sau spuneti cuiva asa, intrati repede AICI si sustineti proiectul. Daca nu, nu-i nimic, e doar o chestiune de timp pina cind o sa vi se spuna. 🙂

Pagina FB a proiectului: https://www.facebook.com/habemusbebe

 

3. Si, daca vreti sa fiti la inaltime vara asta, urcati-va intr-un avion! Trimiteti cei 2% din impozitul pe venit catre XC Romania si baietii de acolo or sa va urce in schimb intr-un planor (construit din materiale compozite: Twin Astir! – whatever this means) si or sa va lanseze. Sa nu va fie teama ca zboara cineva cu banii vostri, eu il cunosc pe Florin si stiu si unde sa-l gasesc: tot timpul pe aerodromul Topoloveni.

Mai multe detalii si formulare aici: www.xcro.ro

Eu si Babicu’ ne bagam, nu de alta dar e bine sa stii ca ai cel putin un zbor asigurat vara asta. Pentru ca …nu stiu daca v-am zis, dar dupa ce nasc mai vreau sa mai sar o data si cu parasuta! 🙂 Si cu planorul. Si cu parasuta. Si cu planorul.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *