Islanda, dragostea mea. Avem si baner

Cum baner fara campanie am mai vazut, dar invers niciodata, am zis sa incropesc si eu ceva. Am casapit o fotografie (drama web designerului), am bagat un text scurt, foarte scurt (drama copywiterului) si in dreapta puteti vedea rezultatul.

Sau, mai bine, il pun si aici, poate se vede mai bine. 🙂

Create your own banner at mybannermaker.com!

Da, aici se vede mai bine, dar din dreapta puteti lua codul sa-l puneti pe blogurile voastre, daca vreti sa ne sustineti peste masura.

Daca nu, ajunge si un Like.

Puteti vedea aplicatia noastra aici: http://sadcars.com/en/win/story/56/little_red_car si ne puteti vota apasind butonul de LIKE de sub fotografie. Intr-o prima faza, pina pe 17 August, concurentii aduna like-uri (adica voturi), apoi primii 5 intra pe o lista scurta din care organizatorii vor alege cistigatorul. 

Din pacate, oamenii astia de la SadCars au din cind in cind probleme cu site-ul. Stiu si ei, din acest motiv au schimbat deadline-ul concursului din 31 iulie in 17 august.

Si daca tot am ajuns pina aici, trebuie sa va spun ca fotografia minunata cu noi 4 a fost facuta de prietena noastra Sorina. Si ca, pe linga fotografii minunate, Sorina mai face si niste dulciuri minunate, dupa cum puteti vedea si comanda aici: Candylove. 

Sunt sigura ca daca vom cistiga, o sa ne faca o punguta cu briose din alea bune de a mincat Ozonu’ si nu se mai oprea. Nu de alta, dar Islanda e o tara scumpa… In schimb, ramii tablou cind o vezi.

 

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *