Is Mankind?

Mai stiti povestea aia cu cei trei ursuleti care se intrebau, pe rind “cine a dormit in patul meu?”, “cine a stat pe scaunul meu?”, “cine a mincat din castronelul meu?” Ei bine, acum, datorita Airbnb, raspunsul nu mai e “un vulpoi viclean care apoi a fugit pe fereastra”, ci “un calator ca si tine care vrea sa te cunoasca”.

Airbnb este o retea, o comunitate de oameni care-si pun la dispozitie casele, apartamentele, paturile suplimentare, scaunele si castronasele pentru cei care vor mai mult de la o calatorie: nu doar un loc in care sa se cazeze, ci o experienta in sine. O comunitate in care oricine poate fi gazda si musafir in acelasi timp.

Noi n-am incercat pina acum, insa lucrurile se vor schimba in aceasta toamna, cind eu si Babicu’ ne-am planificat o evadare in doi, o calatorie de cercetare a noi orizonturi. Astfel incit, cea mai recenta campanie Airbnb – Be Kind, ne-a gasit in cel mai potrivit moment cu putinta.

Mi-am luat voucherul de la Urbankid si va invit si pe voi sa-l luati de la noi – 25 de dolari pentru prima rezervare pe care o faceti. Click aici, cum ar veni 🙂 : https://www.airbnb.com/c/jpopov7?s=8

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *