Interior vizuina arici

Am stiut ca am o zi buna si un 1 Martie minunat cind:

– n-am uitat sa cumpar martisoare pentru colegele celui mic si celui mare. Yeey!

– am dat indicatii clare privind buchetele de flori ce urmeaza sa fie cumparate de ei insisi (pentru ca asta am uitat)

– primele cuvinte pe care le-am scris azi au fost: Interior vizuina arici. 

– mi-am cerut singura un martisor de pe FB, ca e cu robot si ca o sa-l port si in aprilie, mai, si chiar agatat de costumul de baie la vara. Mai ales ca…..

– m-am intilnit cu un tip extraordinar care face un robotel, iar eu o sa scriu pentru el. Da, da, pentru robotel. Toata viata mi-am dorit (dar n-am stiut asta. Acum mi-e clar).

– mi-am luat un tricou care are un nor pe spate din care curg picaturi, care picaturi sunt, de fapt niste gaurele prin care mi se vede pielea. Eu sunt ploaia, si invers, mai ales in zilele cu soare.

– o fosta colega de liceu isi aminteste ca am avut un puseu creativ pentru o sesiune de comunicare si am scris ceva despre/ din Eminescu, in toate directiile, pe o cochilie de melc desenat pe un poster. Eu imi amintesc doar cit ma ajuta ea in timpul lucrarilor de la chimie, iar recunostinta bate creativitatea.

Drept care azi sunt foarte, foarte recunoscatoare.

PS: Se pare ca n-am reusit nici pina acum sa depasesc faza cu melcul. Am unul si in poveste. E cel din cover, desenata de Raluca Ilie, ilustratoarea mea si a lui Paienjenel (bine, poate in ordine inversa 🙂 )

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 2

  1. Laura says:

    De unde ai cumpărat tricoul? Noi ne-am făcut singure unul 🙂 http://www.laurafrunza.com/2015/07/16/tricou-de-vara-cu-nor-de-ploaie/

  2. Joe says:

    A, tare! De la Hippie, hippie shake l-am luat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *