Imparte o Coca Cola cu virusii tai

“Un Cuba Libre si o sticla mica de Cola!”, atit i-am zis chelneritei care a venit aseara la masa noastra, si ochii, si Marte s-au oprit din rotatia lor obisnuita.

“Cum, Joe, tu bei Cola?”

“Da, azi beau”.

Si le-am povestit prietenelor mele de ce, si o sa va zic si voua in cele ce urmeaza. Ei bine, pentru ca, intre penultima viroza intestinala pe care am avut-o, si ultima care mi s-a intimplat chiar saptamina asta (si despre care n-am mai avut ce sa zic, ca a fost identica cu precedenta, si a inceput sa ma plictiseasca subiectul), am aflat o informatie bulversanta pe care am vrut sa o verific pe propria mea piele. Mai exact, am aflat de la niste prieteni parinti ca medicul pediatru le-a spus ca atunci cind copilul are ceva de genu’, sa-i dea o lingurita de cola sau sprite (nu conteaza, sunt amindoua la fel de chimice), ca omora virusii. Si ca au facut asta, si ca a functionat.

Acum stiti cit sunt de pacatoase virozele astea, si cum in afara ce ceaiuri, saruri, probiotice, nu prea ai ce sa ei si ce sa le faci. Stai cuminte si astepti sa-ti treaca cu toata bataia de cap si de burta. Asa am facut pina cind, brusc, mi-am adus aminte de acest remediu…informal, sa-i spunem. Nu vad de ce n-ar functiona: daca desfunda tevi, curata rugina, de ce n-ar omori si orice mini creatura s-ar afla acolo inauntru.

Pentru ca n-am vrut ca virusii sa sufere la fel de mult cit m-au chinuit ei pe mine, i-am ametit putin inainte. Am gustat alternativ din cocktailul molotov si substanta pura, totul in numele marei deratizari, ultima solutie, ultima frontiera. Si, tin sa va precizez, ca a functionat. Am vazut pe net o gramada de grafice cu ce se intimpla in corpul uman dupa ce consuma un pahar de cola. Ei bine, eu pot sa va spun ca in corpul meu nu mai era urma de virus. Intr-o ora, eram ca noua si ma intrebam cum a fost posibil sa nu-mi amintesc de asta mai devreme.

Bine, circotasii ar putea sa spuna ca mi-a trecut de la rom sau de la revederea cu niste oameni dragi. Nu neg, au avut si ei rolul lor, dar cred ca mi-a trecut de la Cola. Kill them all! stuff, fara reteta.

Bineinteles, azi sunt pe fresh de morcov si sentimente mai bune.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *