Imi pare rau, nu stiu ce-am facut aseara!

teacupMa rog, stiu un pic: am comis-o, am calcat in strachini, am racit. M-am simtit rau toata ziua, m-a durut fiecare muschi din corp, iar spre seara am facut si febra. Vreo 38 de grade si ceva. Imi era cam cald, ce-i drept, dar nu mi-era de mine, ca am ajuns acasa mai devreme si am deschis un geam, o usa sa ma racoresc. Imi era de asta micu’ care cred ca nu mai putea de caldura acolo, inauntru.

Intr-un fel, era de asteptat sa racesc, ma mir ca nu mi se intimpla mai des. Muncesc zi de zi intr-un birou “open space”, fara ferestre, fara aer (conditionat sau normal), fara lumina naturala. Intr-o caldura infernala, fara nici un pic de oxigen. Atunci cind mai ies pe afara, in pauza, ies in tricou, sperind sa ma racoresc un pic. Probabil ca diferenta de cel putin 20 de grade dintre “inauntru” si “afara” mi-a dat la temelie intr-un final glorios.

Ma rog, cert e ca mi-a trecut, nici racelile nu ma tin pe mine prea mult! 🙂 Am aplicat un tratament de forta obisnuit: doza soc de vitamina C (suc natural din 2 lamii, o portocala, 4 kiwi), un dus fierbinte, un ceai medicinal (tei, soc, musetel, busuioc, piper) la fel de fierbinte, 2 litri de apa bauta pe nerasuflate si, cel mai bun tratament, un somn profund.

Azi-dimineata, eram ca noua. Nu tu febra, nu tu raceala, nimic. Doar hala “open space” a revenit in viata mea! 🙂

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 5

 1. Os says:

  Asta micu’ are temperatura constanta acolo inauntru. Eu eram ingrozita in vara de temperaturile depasite si de caldurile infioratoare, dar m-a linistit medicul ca la bebe inauntru e ok.
  Lipsa de fier duce la scaderea imunitatii. In sarcina, dupa luna a 4-a sau a 5-a unii medici recomanda un supliment de fier… Acuma, tu evident ca o sa te incapatanezi sa nu iei, da’ eu mi-am facut datoria sa te informez 😀

 2. admin says:

  Multumesc, dar eu tot nu cred ca mi-a scazut imunitatea, ci doar mi-e foarte cald. Tot timpul. Alaltaieri am venit la munca in tricou, ca ma incalzisem pe drum. Nu stiu de unde atita caldura interioara! 🙂

 3. Os says:

  pai it’s a fact ca gravidele au temperatura corpului mai ridicata 🙂

 4. Maldita says:

  Cu tzatzele alea… cred si eu. You’re hotttttt!

 5. admin says:

  Sesizam un pic de invidie in glasul de Vij? Sau avem explicatia la enigma de ce ii e frig lui Dani tot timpul? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *