I shot the sheriff

Iar am avut un vis ciudat si faptul ca se intimpla la mai putin de o saptamina de anteriorul ma face sa ma gindesc serios sa le fac o categorie speciala pe blog. De fapt, la al treilea o sa si fac.

Ei bine, de data asta unul dintre sefii mei (ca orice angajat care se respecta am mai multi), respectiv directorul general PRO TV SA il luase prizonier pe Ozzy si-l ameninta cu un pistolet retro de argint. Erau in dormitorul nostru, cu o mina il tinea in brate pe pusti, iar cu cealalta ii tinea pistoletul la timpla. Ozzy era cit se poate de dragut si de calm, mi-a placut de el. Pe de alta parte, eu eram semi-isterica, refugiata in baie cu ditamai pusca de vinatoare pe care o incarcam sistematic cu niste gloante mari cit capul lui Nero (apropo, nu stiu unde erau nici el si nici tatal lui).

La un moment dat, am prins un moment prielnic si am fugit din apartament pe scara blocului, strigind dupa ajutor si incercind sa formez numarul politiei. Pentru ca nu mi-a raspuns nimeni, niciun vecin si niciun politist, m-am enervat groaznic, m-am intors in apartament, m-am dus tinta in dormitor, i-am bagat sefului teava pustii in gura si am tras. L-am luat pe Ozzy din bratele trupului care se prabusea, in reluare, pe podea.

Voi ati visat ciudatenii in timpul sarcinii/in ultimul timp?

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 4

 1. osman says:

  In ultimul timp, da. Cred ca mi se trage de la ciocolata de casa pe care o mananc inainte de culcare 😀
  In sarcina imi aduc aminte de un singur vis. Cam urat. Nascut din dorinta mea de a o vedea cat mai repede. Dar cica sunt normale 🙂

 2. hana says:

  Ohoho…in ultima vreme teseam niste SF-uri de l-as fi dat pe Matrix pe spate :)) SF cu horror cu thriller cu nici nu-ti trece prin cap cu mai ce …si desigur personaje principale eram eu si Leeloo. Este normal, subconstientul tese vise mai intense cu cat te apropii de momentul nasterii, pt ca grija fata de bebe si teama de neprevazut cresc.

 3. gabi says:

  Dormitam cand deodata vad pe geam o rata neagra cu picioarele legate de un bat, plutind in aer ca o punga. Nu se zbatea, nu facea nimic altceva decat sa pluteasca. A disparut in cateva secunde si mi-am zis ca e prea tarziu ca o salvez. Insa ea a reaparut, am deschis geamul, vantul batea in directia potrivita si ea a intrat in camera ca unsa. Adi mi-a zis ca rata e in descompunere si abia atunci am privit-o mai atent: avea pene ravasite, un ochi intredeschis, i-a cazut si o gheara pe parchet si eu strigam ca nu stiu ce sa fac cum ea, desi stiam ca trebuie doar sa o pun intr-o sacosa si sa o arunc la ghena. Dar stateam acolo, paralizata de frica cu o rata putrezita legata de bat, exact ca o vata de zahar. creepy stuff

 4. admin says:

  Da, asa e, sunt f mindra de tine! :))) Se vede de la o posta ca esti sora mea! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *