Hai sa fugim de acasa!

Am visat azinoapte ca am luat avionul spre Dresda unde m-am dus sa caut o gradinita pentru Ozon. Tot orasul era plin de copii, adolescenti, era o forfota de nedescris, iar mie mi-a placut asta extraordinar. Eu eram cu Pizza, am intrat intr-o gradinita si am batut la usa. Doua educatoare extrem de dragute m-au invitat in clasa. Era ora de teatru de papusi, in mijlocul clasei era o instalatie ciudata cu papusi care se se miscau singure intr-o piesa (erau papusi clasice, cu fire, dar fara papusari). Pizza se uita atent la ele, piesa se termina, iar educatoarele imi dau o hirtie care semana cu o electrocardiograma. “Uitati, imi spun ele, astea sunt momentele de atentie ale copilului, le inregistram sa vedem ce-l captiveaza si ce-l plictiseste din piesa”. Si eu ramin muta de uimire si tot ce imi trece prin cap sa intreb a fost: “E o gradinita particulara, cu sistem alternativ ?” La care ele: “Nuu, e o gradinita clasica, de stat”. De bucurie ca s-ar fi putut sa gasesc gradinita perfecta, m-am trezit. Nu am informatii suplimentare, chiar si eu sunt curioasa ce cauta subconstientul meu la Dresda azinoapte. Nu m-am gindit la Germania in ultimul timp, iar de citit, citesc o carte a carei actiune are loc la Londra (Neil Gaiman- Neverwhere).

Singura legatura pe care pot sa o fac e ca in ultimul timp am primit invitatii la diverse petreceri si tirguri de Craciun pentru copii, pentru mine, pentru toata lumea. Dar in Bucuresti, nu in Dresda, fir-ar. 🙂

Asa ca azi m-am gindit sa le pun pe blog, poate cine stie, visati si voi frumos noptile astea:

ochelari

 

La Ikedoo. Copiii devin spiridușii lui Moș Crăciun și construiesc de zor brazi (3-6 ani), decorațiuni și jucării (6-10 ani). Vor folosi diverse materiale specializate (lemne, țevi de PVC cu șoricei – ca la OZN- de acolo e si poza cu Ozonu’), o serie de materiale de la pânză la polistiren și vor folosi instrumente precum bormașini, suflante, glue-guns și fierăstraie sau batoane de sclipici și vopsea în funcție de vârstă. Distracția va fi îndulcită de minunații cozonaci  și de bomboane, iar fiecare spiriduș va pleca acasă cu jucăria sau brăduțul!

Datele petrecerilor:
marți, 9 decembrie, ora 17:30
marți, 16 decembrie, ora 17:30
sâmbătă, 20 decembrie, ora 16:00

Detalii, aici: http://www.ikedoo.com

Scoala gimnaziala Step by Step. Organizeaza pe 7 decembrie, intre orele 11.00 si 13.00 un eveniment de Craciun cu reni adevarati. Copiii pot sa-i scrie o scrisoare lui Mos Craciun si sa se fotografieze cu renii. Intrarea este libera, cu inscriere in prealabil la adresa: [email protected]

WAHM. Mamele harnice, harnice au pus de un tirg. Pe 6 decembrie ne așteapta la târgul Work At Home Moms, unde vor expune produse, dar și servicii. Puteți găsi multe minunății făurite chiar în sânul familiei, cărți pline de emoții, servicii de grafică, consiliere, ateliere. Si jucarii din povesti si povesti din jucarii, felicitari Alexandra pentru o ideea minunata.
Loc – Casa Rudolf Steiner Bucuresti, Sala Mare, str. Visinilor, nr.17, București
Ora – 10-16

Ludio Studio. Spiridusi proaspeti de inchiriat pentru petreceri de Craciun, la munca si acasa 🙂 Detalii aici:https://www.facebook.com/ludioludicstudio.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *