Guest post: Week-end in Micul Golf

E vara si suntem pe drumuri. Nu ne mai ajung picioarele, si ochii, si sufletul sa cuprindem cit mai mult. Ce sa mai zic de scris. Asa ca, uneori, cind nu mai mai descurc, sun un prieten/ o prietena sa ma ajute. Asa s-a intimplat si cu Cesi, ne-a intrebat weekend-ul trecut daca mergem cu ei la mare, in 2 Mai. Nu puteam, eram consemnati in Bucuresti. Le-a placut atit de mult, incit se duc si la acest sfirsit de saptamina. Aflati acum si de ce. 

Micul Golf, 2 Mai.

Pensiunea:

Rezervarea am facut-o la telefon, cu o saptamana inainte: 150 RON/dubla, 40 RON/pat suplimentar – fara mic dejun. Singurul downsize al camerei era faptul ca nu avea Aer Conditionat – dar cum intentionam sa ne facem veacul pe plaja, am mizat pe briza pentru noapte si bine am facut.:)

La baza pensiunii se afla o terasa unde poti asculta Pink Floyd si alte vechituri -),  lucru care noua ne-a placut la nebunie.  Pensiunea este pe plaja si are si loc de joaca pentru copii (unul vintage,  suficient cat sa tina copiii un pic ocupati).

Plaja:

Plaja nu am facut in fata pensiunii deoarece erau muuulte corturi si nu prea aveai  unde sa te asezi. In consecinta, ne-am deplasat la plaja din centrul statiunii, trecand pe langa cea de nudisti 😀 Pentru necunoscatori ai 2 Mai-ului, e de retinut J) Puteti sa o luati pe drumul de sus, daca nu doriti sa aveti parte de o priveliste aparte.

Plaja principala continea ingredientele pe care ni le doream noi: putina lume, sezlonguri si un barulet de unde puteai sa-ti iei un suc si o apa rece.

Distractia:

Seara ne-am petrecut-o in Vama Veche, unde atmosfera era foarte incarcata cu de toate J)) Am reusit sa vedem o juma’ de concert Robin and the Backstabbers, iar Miru un sfert J)) – pentru ca a si dormit un pic inainte la mine in brate,  ca sa fie sigura ca e plina de energie si poate dansa pe Scafandru, Regizor sau Cosmonaut.

Din pacate,  duminica a trebuit sa ne intoarcem, dar am promis ca revenim, ca prea ne-a placut.

Contact Micul Golf- Paula- 0753942597

Cateva poze ilustrative:

PS: Daca vreti sa impartasiti si voi o experienta legata de un loc, un week-end, un om, o fapta, va astept cu drag. Scrieti-mi la [email protected]

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *