Fuse, fuse si se duse!

austriaDa, da ne-am intors din minunatul Bad Hofgastein. Doar ca m-am relaxat atit de tare, incit mi-a fost si lene sa scriu pe blog. Acolo nu am avut net sau ma rog, era, dar nu intra in apartamentul nostru, trebuia sa stai pe hol sa prinzi firul, asa ca am renuntat. Si m-am dedicat, in schimb unei activitati minunate: frecat barzaunele.

N-am avut niciodata o vacanta de relaxare totala, tot timpul am fost pe fuga, disperata sa vad cit mai multe, sa vizitez, sa descopar. Asa ca experienta a fost noua si pentru mine. Atit de noua, incit dintr-un simt al responsabilitatii si al disciplinei m-am trezit in fiecare dimineata la 8 sa iau micul dejun cu placarii si skiorii. Dupa ce grupul o stergea la pirtie, mai citeam un pic apoi incepeam sa ma preocup de cum o sa-mi umplu ziua. S-a dovedit a fi destul de usor: in vreo 3 zile am fost la ApenTherme, niste bazine cu apa calda si plina de minerala binefacatoare (potrivit brosurelor). Acolo, printre octogenari de toate natiile stateam la jetul de bule care imi masa fiecare particica a corpului. De vreo 2 ori am prins si ora de aquagym astfel incit, macar pe moment am reusit sa scap de sentimentul de vinovatie ce venea ca garnitura la cele citeva apfelstrudel mit vanillesauce si cea mai buna tarta cu prune mincate vreodata in viata mea.

La ApenTherme stateam cam 4 ore pe zi (un bilet de genul asta costa 20 de euro, pentru cei interesati) si ieseam de acolo mai moale decit prosopul. Ma mai plimbam prin statiune, mai cercetam citeva magazine (dar pina n-am ajuns in Salszburgul plin de reduceri nu am vazut nimic interesant). Un ceai sau o ciocolata calda cu prietenele de suferinta si gata ziua! Seara apareau si sportivii si, cu exceptia a doua seri cind am iesit cu totii la o bere in oras sau am mers la o piscina in aer liber, stateam cu totii pe camera degustind diverse soiuri de vinuri. Ei mai mult, eu mai putin. Dupa o saptamina petrecuta asa mi-am dat seama ca n-o sa-mi fie greu sa ma adaptez la pensie (diferenta o sa fie ca o sa degust si eu). :)))

Intr-o zi am fost pina sus, pe pirtie si am mincat cu placarul meu preferat. Da, sint pozele acelea care ma reprezinta pe mine si snitzelasu’ ala minuscul.

Asadar, ca un bilant:

– un kilogram in plus (doar juma’ ar fi fost normal, cealalta jumatate e din contul meu cosmic)

– o burta mai mare (i-a priit si lui Ozzy)

– multe plimbari prin aer curat si zapada stralucitoare

– 3 carti citite intr-o saptamina

– o hotarire: la anu’ nu numai ca skiez si eu, dar ma bag si pe neagre

– o nerabdare: sa-l vedem si pe Ozzy pe pirtie cu noi.

– un imens sentiment de bine.

Ceea ce va doresc si d-voastra!

PS:

Mai multe detalii despre ce s-a intimplat in grupul celor activi, gasiti, bineinteles pe powderboy.net

Mai multe poze, gasiti aici.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *