Febra

Ozonu’: Mami, eu cind am febra sunt ca un aragaz cu doua ochiuri, miini, picioare si care vorbeste?

Eu: Da.

Ozonu’: Stiam eu.

Eu: Pot sa-mi fac un ou ochi pe fruntea ta?

Ozonu’: Daaaaaa.

Asta a fost ieri, prima zi cu febra, baut ceai, stat in brate aproape tot timpul ca in vremurile de demult. Gripa sau varsat de vint? Ce sa fie oare?

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 5

 1. AlinaD says:

  Si noi suntem cu gripa. Si inca 5 copii din grupa de la gradi. Partea buna e ca nu dureaza mult. La noi azi e a treia si speram sa mergem maine la gradi 🙂

  Sanatate!

 2. gadjodillo says:

  Ba mi-e teamă că nemernica din primăvara asta durează mult… La mine a ţinut 8 zile la pat, fi-mio e doar in a treia zi… Am tratat-o cu oţet de mere la picioare şi ceaiuri. Am hotărît să-l dăm naibii de nurofen.

 3. Joe says:

  Faza e ca nu e constant bolnav, il ia cu valuri de febra/ frisoane. Trec valurile, dupa care e absolut normal, topaie de colo, colo. Azi am fost chiar in parc, a mincat si cind sa se culce l-a apucat clantanitul. Acum doarme si nu mai mare febra. Nu stiu ce sa cred.

 4. AlinaD says:

  E o gripa ciudata. La fel s-a intamplat si la noi, azi a iesit in parc, a fost ok. Seara l-a apucat o stare de oboseala cum n-a mai avut, a inceput sa planga ca ii e somn si la 21 dormea …Acum pare sa nu mai aiba febra, dar respira ciudat 🙁
  Cred ca maine mergem la doamna doctor …

 5. Joe says:

  Exaaact. Acum e bine, zici cq i-a trecut, acum e f bolnav. Azinoapte a fost greu de tot, s-a trezit in 15 in 15 minute sa ceara apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *