Eu si China

pieStrawberryDe citeva zile ma uit cu duiosie si compasiune la harta Chinei. Nu de alta, dar am inceput sa semanam…Da, m-am ingrasat deja mai mult decit trebuie, adica 7 kilograme in loc de 5 cit ar fi fost cit de cit normal. Apropo de asta, pina acum credeam ca sunt doar 3 situatii in care trebuie sa-ti spui greutatea reala: lu’ nenea care iti fixeaza claparul pe ski (n-ai vrea sa-ti rupi piciorusul pentru o minciuna nevinovata), doctorului (ca asta daca se enerveaza te si cintareste) si prietenei de suferinta (a se citi “regim”), in cazul meu, Claudian.

Dar iata ca viata te duce pe cai nebanuite si acum trebuie sa mai strig sus si tare si pe blog. Si, surprinzator, nu ma deranjeaza atit de tare sa fiu sincera, cit faptul ca le-am depus (de obicei, se intimpla invers). Si asta impotriva tuturor eforturilor mele sustinute: mers la aquagym de doua ori pe saptamina, mers pe jos casa-munca dimineata si seara (nu va speriati, distanta e de vreo 2 km dus-intors), cel putin o data pe saptamina tirit tata lui Ozzy pe jos, de la noi de acasa pina in centru si tinut un regim cit de cit sanatos (fara junk food, fara sucuri, fara dulciuri, fara carbohidrati).

Bine, acum nu sint nici eu o sfinta, cam o data pe saptamina ma rasfatam si eu cu ceva bun. Ultima data, de exemplu cu o placinta homemade cu mere, fructe de padure si scortitoara de la pub-ul irlandez O’Hara (pe Lipscani). Sa ma intelegeti bine: placinta nu a fost “buna”, nici “foarte buna”, a fost DIVINA. O recomand oricui vrea sa experimenteze o gura de Rai.

Dar gata! Totul e la trecut. Pentru ca minunatia de placinta e ultimul lucru bun pe care l-am mincat pina cind organismul meu va iesi din zodia Marii Depuneri. Acuma nu vreau sa-l cert prea tare, pentru ca e un organism bun care a refuzat sa experimenteze orice simptom clasic al sarcinii: greturi, pofte, sensibilitati inutile. Poate si de asta, din plictiseala, s-a decis sa depuna! 🙂 Intrebarea e doar: CIT?

Pina una, alta iata o poza de-a mea si de-a lui Claudian cind eram la regimul disociat, ziua de fructe:

numai fructe 1numai fructe 2

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *