Dreptul de a (nu) te plictisi

Saptamina trecuta, Tudor a terminat modulul de explorare de la Ikedoo. La ultimul curs a fost singur cu trainerii (mai venise un baietel care apoi s-a razgindit si a plecat), prilej pentru mine sa-i tin teoria cu “multi chemati, putini alesi”,” sa nu renunti niciodata la ceva ce-ti place, nu conteaza ce fac ceilalti, tu vezi-ti de treaba”, etc. Ma rog, nu cred ca era necesar, el s-a distrat foarte bine, caci a fost cursul cu AUTOBUZUL. Si-a construit un oras, apoi s-a plimbat cu autobuzul prin el.

La Ikedoo i-a placut de la prima sedinta, abia astepta sa se duca acolo. Desi il trezeam mereu din somnul de dupa-amiaza, a protestat o singura data (din 8), dar si atunci si-a revenit pe drum. S-a concentrat, s-a implicat,  a colaborat, si, ce e cel mai important, a iesit de acolo mereu cu zimbetul pe buze, entuziasmat de ce mai aflase si facuse.

Trebuie sa va avertizez ca exista si riscuri cind te distrezi prea tare intr-un loc.

Si anume acela ca multe dintre activitatile clasice ti se par apoi plictisitoare. La gradi, de exemplu, nu e ca la Ikedoo, daca ar fi, am trai intr-o lume mai buna, va asigur. Fara sa intram in detalii si dispute despre sistem, va spun doar atit: eu nici nu tresar cind imi mai spune educatoarea ca “Tudor n-a vrut sa picteze azi”.

Asa, si? Avem dreptul de a ne plictisi, nu? Asa cum avem mereu optiunea de a nu o face.

Si acum citeva poze ca sa vedeti de ce e atit de fun la Ikedoo:

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 3

 1. gadjodillo says:

  cuuum? a fost singur acolo? wow! credeam că e buluc de lume la activităţi dintr-acestea. ştefan ar fi foaaaaarte fericit.

 2. AlinaD says:

  E fain tare …problema e cum fac piticul meu sa stea acolo fara mine …:(

 3. Joe says:

  @gadjodillo: Doar la ultima intilnire a fost singur, asa s-a nimerit, in rest sunt mai multi copii, dar max 8.
  @alina: Incearca intr-o ora demo, s-ar putea sa-ti faca o surpriza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *