Doua locuri unde am fi mers in week-end

Daca n-am fi fost plecati din Bucuresti –  Ozonu’, in prima lui excursie cu gradinita si noi in alta parte cu alta treaba.  Daar, vi le recomand voua pentru sunt interesante si imi pare rau ca le ratam. 

Adrian Sonka_invitatie_4 aprilie_Fanbook Science

Asociatia CSR Mindset lanseaza, pe 4 aprilie cel de-al treilea modul Fanbook Science. Temele propuse sunt astronomia, biologia si fizica, intilnirile vor fi lunare si se desfasoara in perioada 4 aprilie – 6 iunie. Coordonatorul activitatilor de astronomie si fizica va fi Nic Sarbu, iar al celor de biologie Anca Bontas.

Invitatul special de pe 4 aprilie ca fi Adrian Sonka de la Observatorul Astronomic “Amiral Vasile Urseanu”. Imi pare rau ca nu putem ajunge, pentru ca Ozonu’ are o convingere in ultimul timp pe care si-o exprima destul de des cintind: “Vin meteoritii!”. (Bine, recunosc, cind si eu, ca mi se pare amuzant). Ma intreaba mereu cind vin, si nu ma crede cind ii spun ca nu vin. Mai rau, trebuie sa alergam mereu sa iesim de sub nori, pentru ca e convins ca un nor negru ascunde un meteorit. Cred ca o discutie pe tema asta cu un specialist l-ar mai fi calmat. Sau nu:)

Inscrieri la [email protected] sau pe site-ul www.csrmindset.ro/fanbook.

 

11081126_291727534284942_1695815559296531576_n

Si tot simbata, e si un tirg de lucruri care au fost si inca merita sa fie iubite.

LOVE yard sale se numeste tirgul si e organizat de Laura Bucur care promite ca acolo vor fi lucruri frumoase (haine, bijuterii, carti, albume cu muzica, precum și obiecte noi, handmade sau obiecte decorative) la preturi pe care o sa le iubiti.

“Sâmbătă, 4 aprilie 2015, intre 11.30 si 19.30 continuam seria LOVE yard sale împreună cu Have a Cigar (Str. Dianei 11). In peisajul târgurilor de profil, LOVE yard sale reușește treptat să își găsească locul său și să se evidenţieze prin câteva particularităţi: calitatea produselor, atmosfera agreabilă, prietenoasă creată de expozanţi și confortul locaţiei primitoare”.

Ca si la editiile anterioare, si în 4 aprilie va exista un stand unde se accepta donații in obiecte care, vindute, vor ajuta la stringerea de fonduri pentru adapostul de catei si pisici Arca lui Noe.

Intrarea la targ este gratuită pentru vizitatori.

Contact: Laura Bucur – 0722 271 375 / [email protected] https://www.facebook.com/iloveyardsale

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *