Doua despre frumusete

Na, ca am ajuns sa vorbesc despre asta pe blog, eu care n-am nici o treaba cu domeniul. M-am strecurat pina la virsta asta cu maxim o crema de galbenele (presata la rece, cum altfel) pe mecla, numai iarna, sa hidratez urma fulgului de nea. Si cu un machiaj basic la ocazii super speciale. Da’ super speciale.

Si apropo de asta, cind ma vede machiata, Ozonu’ nu-si poate lua ochii de la mine. Imi amintesc ca m-a intreabat odata de ce nu ma machiez in fiecare zi. Si-l intreb: auzi, mai baietelule, da’ tu te vopsesti pe fata in fiecare zi sau numai la petreceri?”. Se pare ca si-a raspuns singur la intrebare.

Insa urmatoarele doua chestii merita impartasite.

1. O descoperire. Stateam eu intr-o zi pe Fb, asa cum stau de cind s-a infiintat aceasta institutie si ce-mi vad ochii: un ad. Rareori mi s-a intimplat sa dau si click pe asa ceva, insa acesta promova e-salon, site-ul unui salon din State care iti face vopsea de par personalizata. Curiozitatea a fost mai mare decit precautia si am intrat sa vad despre ce e vorba. Femei fericite cu produsul (cum altfel), culori misto, poze cu stilistii, si un chestionar detaliat despre tine/ mine, atit de detaliat incit chiar am avut senzatia ca oamenii astia imi fac mie si numai mie culoarea perfecta. La sfirsit, incarci poze, scrii note si dorinte catre stilisti care lucreaza pentru tine, e un feeling dragut. Cum toata distractia costa 15 dolari, am zis sa incerc. Azi mi-a venit vopseaua si o sa mi-o pun in cap sa finalizez experimentul. Da, stiu, (cel mai probabil) e (doar) marketing, dar de ce nu? Daca tot e sa mergem cu cioara mine vopsita…

2. O campanie misto. De data asta e de la noi, de la Marionnaud. Nu stiu cum/ de ce m-au gasit tocmai pe mine (inca e un mister – hey, daca citeste cineva care stie, sa-mi spuna degraba). Cert e ca ieri a venit cineva la noi cu un ruj si un fard si o scrisoare de Mos Craciun pe care sa o completeze copiii mei pentru mine. Ideea e pe scurt: Hei, Mos Craciun, mami a fost cuminte, adu-i si ei…si trebuia sa bifezi o casuta cu un produs. O sa-i las sa bifeze (cel mai probabil random, ca nici eu nu stiu ce vreau), insa campania e tare si bravo, si multumesc, stiu ce-o sa primeasca mama MEA de Craciun.

Cred, totusi, ca e virsta. 🙂

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *