Da, da, fiti de neoprit!

Nu stiu daca ma enerveaza ceva mai tare decit reclamele la pastilele pentru digestie difuzate intens inainte de sarbatori. Nu se poate asa ceva, sa incurajezi si sa ajuti un om sa bage in el pina explodeaza, intra in coma, ajunge la spital, crapa. Adica nu e de ajuns ca romanu’ de rind oricum isi umple masa cu 100 de feluri de mincare grasicioase si imposibile? Nu e de ajuns ca, probabil dupa ce tine post, “gusta” din toate cite putin si apoi cade lesinat abia respirind? De ce fix in momentul asta, cind poate are o sansa sa devina constient de raul pe care si-l face si ar fi cel mai mult probabil sa ia o pauza, intervine pastila. O inghiti si o iei de la capat. O, Doamne! Dar nu mai bine le turnati cianura direct pe gitlej? De ce sa-i mai lasam sa se chinuie in sesiuni periodice de balotat?

Stiu ca cineva imi spune Food Nazi, dar sincer, voua chiar vi se pare in regula ce se intimpla?

Later edit: Iata si optiunile pe care le aveti, concret!

1. Salvarea ta e No-spa

2. Sarbatori fericite cu Triferment!

3. Colebil – Manici cu spor, digeri usor!

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 4

 1. Maldita says:

  Pana si “cineva” s-a gandit la aceeasi chestie cand a citit o reclama la metrou. Voiam sa scriu. Bine c-ai scris tu. Bine.

  PS: Stii ce-am mancat azi? Babic. =))

 2. Maldita says:

  Am o singura curiozitate legata de acest blog. De ce ai buton de share pe Xian Guo? :)))) Planuiesti o extindere pe piata galbejitilor?

 3. Joe says:

  :))) Babic e voie, e sanatos, eco and stuff.

 4. Joe says:

  Da, iti dai seama ce trafic as avea? :)))) Nu stiu sa scot aia de acolo, era default in tema…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *