Cum poti construi o scena pentru spectacole cu 5 lei

Despre Laboratorul mobil Ikedoo, v-am mai povestit. I-am cunoscut pe oamenii astia cind eu cloceam o Pizza mica, iar ei idea laboratorului mobil. Apoi am fost la lansarea lui, cind eu aveam deja un baietel avid de constructii si un bebelus in carut. Acum, ce sa zic, a mai trecut ceva timp si toti sunt pe picioarele lor: Ozonu’ e pe skiuri, Pizza aproape merge, iar Laboratorul Ikedoo- in drum spre copii.

Motivul pentru care scriu din nou despre el este ca participa la Bursa Binelui si incearca sa adune cit mai multe donatii pentru a ajunge la cit mai multi copii.

Cu banii pe care i-au strans pina acum, pot merge la trei scoli cu Laboratorul Mobil si se apropie de a patra. Una dintre ele este Scoala Gimnaziala nr. 134 din Ferentari, a caror profesoara Ada Barbu (Teach for Romania) a chemat Laboratorul Mobil Ikedoo sa ii ajute pe elevii ei sa construiasca o scena modulara. O scena la care viseaza de un an pentru spectacolele scolii.

Si nu, n-au nevoie de un milion de euro pentru scena, ci doar de laboratorul Ikedoo, de trainerii, de dragoste, pasiune. Si de sustinerea noastra.

E atit de simplu, incit nu puteti sa spuneti ca nu aveti bani (suma minima care poate fi donata e de 5 lei), sau ca nu aveti timp (dureaza atit de putin, incit Pizza nici nu si-a dat seama ca sunt la laptop, asta fiindu-mi total interzis de fata cu ea) sau ca nu ati stiut (pentru ca acum stiti 🙂 )

https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Laboratorul-Mobil-IKEDOO

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *