Concurs. Ce maninca crocodilul la micul dejun?

Asociatia Work At Home Moms organizeaza spectacolul de umbre si muzica live “Elefantelul curios” pentru a sarbatori 1 iunie cum se cuvine!

Intr-o vreme demult uitata, un elefantel cu nasul scurt, extrem de politicos si curios, ii pune pe jar pe toti adultii respectabili din jungla africana. Intrebarile sale, firesti pentru varsta sa, nu primesc niciodata raspunsul asteptat. “Ce mananca crocodilul la micul dejun?” va fi motivul pentru care elefantelul va hotari sa plece in lumea larga sa-si caute singur raspunsul.
Prin sunete si umbre purcedem impreuna cu elefantul copil prin lumea misterioasa a junglei africane. Instrumentele etnice prezente (xilofon, udu, ocean drum, sansula, glockenspiel, bratara din unghii de capra etc.) ne vor purta pe aripile sunetelor lor in desisurile lumii imaginate de Kipling.

Spectacolul (adaptare dupa “The elephant child” de Rudyard Kipling) este pus in scena de Ruxandra Coman (umbre) si Loredana Mitrut (muzica). 

Loc: Casa Rudolf Steiner, str. Visinilor, numarul 17, Bucuresti
Data: 1 iunie
Ora: 17-18
Pret: 35 ron/copil (adultii nu platesc)
Familiile cu doi copii platesc 50 ron
Inscrierile se fac pe mail: [email protected]

*Prin participarea la eveniment, o veti sustine si ajuta pe Georgia, o fetita dragalasa si curajoasa, in varsta de un an si trei luni care a fost diagnosticata cu Boala Hirschprung. Aceasta este considerata o boala rara, manifestandu-se la 1 din 5000 de persoane. Fetita are intreg colonul afectat.
Mama ei este freelancer si se lupta sa poata asigura tratamentul fetitei.
Implica-te si tu! Contezi si conteaza!

Detalii, aici.

Ca partener WAHM, pot oferi o invitatie celui/ celei care raspunde aici, in comentarii, sau pe FB, la intrebarea “Ce mananca crocodilul la micul dejun?”.

Cum voi desemna cistigatorul? Pentru ca random.org e corect, dar plicticos, m-am gindit la alta varianta. Ii pun aceeasi intrebare lui Tudor, apoi ii spun ca variante toate raspunsurile primite de la voi si-l rog sa aleaga el raspunsul cistigator (pe 27 mai). Ca intr-un joc. 🙂

Ce ziceti, va bagati?

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *