Comanda o carte cu autorgraf!

In fiecare rind pe care l-am scris, in fiecare personaj, in fiecare intimplare se afla o bucatica din mine. In fiecare dedicatie, un gind bun si recunoscator pentru cel care o va citi. Asa am simtit de fiecare data cind am semnat o carte, asa mi-am imaginat ca e si trebuie sa fie, eu nefiind foarte  confortabila cu ideea de a da autografe.

Ca sa pot continua acest joc de-a scriitoarea, am transformat “autograf” in “autorgraf”. Prin urmare, nu e nici o greseala in titlu, e modul mea de a spune ca scriu pentru tine, cititor mic, scriu si pe laptop, si cu pixul.

Asadar, daca doriti, puteti comanda aici, pe blog, o carte “Aventurile lui Paienjenel” cu autorgraf!

Pretul este cel de librarie – 34,9 lei, iar transportul e gratuit (it’s on me). Asta inseamna ca, practic, cu cit o comandati mai de departe, cu atit pretul ei va fi mai mic pentru voi. Ideea imi convine de minune, mi-ar placea ca Paienjenel sa ajunga prin cele mai diferite si indepartate locuri. Cu fiecare carte veti primi si un Paienjenel paper puppet ca cel din fotografie, miinuit de cel mai mic sustinator al meu – bebe Bogdan. As indrazni chiar sa va rog sa-l pozati pe Paienjenel cel paper stick prin locurile cele mai trasnite si sa-mi trimiteti fotografiile (sau sa le puneti pe fb).

Cred ca m-as simti asa, ca o mama care mai primeste vesti de la copilul ei care calatoreste 🙂

IMG_8309

Pentru a usura procesul de comanda, va propun asa:

– sa-mi scrieti un mail pe [email protected] cu subject “comanda” sau “paienjenel” in care sa-mi spuneti cite exemplare doriti ( 🙂 ), pentru cine sa fie autorgraful si adresa de livrare, bineinteles. Eu va voi raspunde cu…detaliile tehnice, respectiv contul in care sa faceti plata pentru ca, destul de amuzant, autorul e cel care are cele mai putine carti proprii.

– livrarile le voi face in fiecare zi de miercuri, cind voi porni intr-o calatorie initiatica spre Posta Romana. (Daca ar fi fost oricare alt anotimp, as fi putut sa ma duc mai des, insa e vara si 100 de grade afara, iar eu suport din ce in ce mai putin caldura. Si ea pe mine).

Cred ca asta ar fi, daca mai e ceva, mai updatez pe parcurs.

Da, sigur mai e ceva. Cartea se gaseste in acest moment in urmatoarele locuri (insa fara autorgraf- deja m-am atasat de cuvintul asta):

Pe elefant.ro: http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/iv-vii-ani/aventurile-lui-paienjenel-328441.html

Pe emag.ro: http://www.emag.ro/aventurile-lui-paienjenel-joe-popov-9789731286945/pd/DN43B2BBM/

Pe carturesti.rohttp://carturesti.ro/carte/aventurile-lui-paienjenel-448720

Pe libris.rohttp://www.libris.ro/aventurile-lui-paienjenel-joe-popov-COR978-973-128-694-5–p1034326.html

Pe diverta.ro: http://www.dol.ro/carti/carti-pentru-copii/mituri-si-legende-basme-povesti/aventurile-lui-paienjenel–ycr10735.html

Si in toate librariile, inclusiv cea de linga casa mea. What a feeling! 🙂

IMG_8192

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *