Colt de Rai

Proprietarii nu au exagerat deloc cind si-au numit asa pensiunea. Chiar asa este: intr-un peisaj extraordinar de frumos, retrasa, cu un riu intr-o parte si padurea in cealalta, ingrijita, curata, cu tot ce-ti trebuie. Iar proprietarii sunt doi oameni veseli si primitori care stiu sa te faca sa te simti bine. Au catei, pisici, gaini, iepuri si…pastravi. Ce mai incolo si incoace, ne-a placut maxim. Am nimerit la ei dupa o navigare seriosa pe net, week-endul trecut. Din pacate, nu au site, asa ca puteti vedea detalii, aici.

Initial, trebuia sa mergem cu niste prieteni in alta parte, dar pentru ca proprietarul pensiunii unde rezervasera ei nu-l primea pe Nero, ne-am reorientat si am ajuns la Simbata de Sus. M-am bucurat ca au un tapsan, unde, credeam eu, copilul va sta si se va juca sub privirile noastre iubitoare (de obicei, noi mergeam la munte la Sirnea, insa zona e numai dealuri si vai si cel mai probabil Ozzy mai mult s-ar fi rostogolit decit ar fi alergat). Ei bine, locul ala a fost singurul unde nu a stat: se ducea la catei, la pui, la bazinul cu pastravi pe care, nefiind prea inalt, avea tendinta sa-l escaladeze imediat. Dadea tururi in casa- afara, afara- in casa, a fost o alergatura de zile mari, dar miscarea e buna pentru toata lumea, nu-i asa? 🙂

Duminica am facut si o plimbare, pe un drum forestier care incepea la citiva metri de cabana si am descoperit si o poienita unde am de gind sa-l eliberez pe Ozzy sa alerge in voie data viitoare. Drumul duce pina in virsul muntelui, deci clar trebuie facut si traseul asta. Noi ne-am intors la un moment dat, pentru ca Ozzy adormise si vroiam sa si plecam.

Contact: Adresa: Sambata de Sus, Str. Zona Turistica Berivoi ( GPS: N 45.6843712; E 24.9759663 )
Telefon: 0721 493 067 (Remus Stupar )

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 2

  1. g.cojocaru says:

    superba locatia.

  2. Iata ca am dat peste acesta pagina despre Colt de Rai
    | Ozzy.ro, cautand despre maramu. Acum tre sa
    recunosc ca faci treaba super. iti recomand sa vezi si pagina http://cazare-maramures.net un site despre
    tara maramuresului. Multam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *