Ciorba de loboda sau cum l-am (re)cucerit pe Ozzy

Asta da succes! Dupa ce imi pierdusem speranta si increderea in my soup power, am facut o ciorba de loboda din care a mincat cel mai mult pina acum – un castron de-al lui plin!

Ingrediente:

6 legaturi loboda, 1 ceapa, 1 ardei rosu, un morcov, 1/2 telina, 1 l bors (eu pun cam mult), 4 linguri ulei de masline, leustean, patrunjel

Mod de preparare

Ceapa, morcovul, telina se curata, se spala si se toaca marunt, se “calesc” un pic in uleiul de masline. Se adauga apa, dupa ce legumele s-au inmuiat (ce cuvint urit) se adauga si ardeii curatati, spalati si taiati in cubulete. Frunzele de loboda se curata si se spala, se pun si ele in oala. Se adauga si borsul si se mai lasa sa fiarba citeva minute. La sfarsit, se adauga patrunjelul si leusteanul prospete, taiate fin.

Nota lui Ozzy: 10, cu felicitari!

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 3

  1. Diana says:

    Mi se pare mie, sau copilul apreciaza acriturile?

  2. Joe says:

    Da, de asta o iubeste pe ma’sa asa mult! :))))

  3. Crisaolo says:

    Spre deosebire de Ozyy, fi-mea nu vrea acrituri (poate ca ii ajune una: ma-sa). Am incercat si eu ciorbita ta de 2X si nu a vrut. asa ca am adaptat-o pe ici pe colo: nu am pus bors, am folosit ceva mai mult morcov (preferatul Alexiei), iar legumele le-am fiert. Nota ei: 8. Aaaa, si sa nu uit, i-am dat-o in combinatie cu, carnita de curcan. La 3 linguri (de adult) de carne am pus 6 de legume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *