Cerul e plin de dorinte neimplinite

Ideea e simpla: pune-ti o dorinta in gind si o bratara la mina. Poarta bratara pina cind visul tau devine realitate, apoi da-o mai departe altcuiva care are nevoie de ea. 

In povestea pe care am scris-o pentru Asociata Daruieste Viata, un baietel isi doreste sa deschida o fereastra. Atita doar ca e fereastra unei camere sterile dintr-un spital, o fereastra care se deschide numai pentru cei sanatosi. Doctorul care il ingrijeste inventeaza un joc: ii daruieste o bratara pe care il roaga sa o poarte pina cind dorinta lui va deveni realitate.

Jocul este real: la finalul cartii, cititorul gaseste bratara magica pe care sa o poarte pina cind isi indeplineste si el un vis, oricare ar fi el.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMagice sunt si fetele de la “Daruieste Viata” care lupta zi de zi sa faca minuni acolo unde e cel mai putin probabil ca ele sa se intimple – in sistemul medical din Romania. Dar ca magia sa nu se risipeasca, trebuie ca din ce in ce mai multi oameni sa creada in ele, in proiectele lor, in bucuria de a darui, in Bursa de fericire.

7.fereastra_v1 copy

Mi-a fost destul de greu sa scriu povestea asta pina cind…pina cind mi-am dat seama ca nu e o poveste despre boala, ci despre incredere, despre speranta, despre schimbare, despre lucruri pe care le putem face in fiecare zi. Sa incurajezi un om sa-si indeplineasca o dorinta si sa daruiasca e cel mai optimist lucru pe care il poate face cineva. Oana, Carmen, Mihaela, Bianca, va multumesc ca m-ati ajutat sa (re)descopar asta!

Povestea e ilustrata de Gabi si e primul nostru proiect-carte la care am lucrat impreuna. Pentru mine e dovada ca bratara functioneaza. 🙂

Daca vreti sa o testati si voi, comandati darul care daruieste, aici.

Toti banii obtinuti vor fi folositi in  proiectele initiate de Asociatia Daruieste Viata.  

Cresc copii, povesti si visuri.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *