Ce mi se intimpla daca beau o cana de apa cu scortisoara zilnic?

Mi se intimpla ca sper ca voi slabi pina simbata. 🙂 Saptamina asta sunt project managerul vietii mele si mi-a luat numai o zi sa realizez ca:

1. nu sunt facuta pentru asta

2. cel mai usor de controlat dintre toate lucrurile pe care ar trebui sa le controlez e…greutatea proprie. Asa ca maninc brocoli si beau apa cu scortisoara. In plus, mi-a adus azi Vio fusta special creata de ea pentru evenimentul “Paienjenel si prietenii”. E super tare, super ciudata, ah, si credeti-ma pe cuvint, cind zic ciudata, I mean it. Abia astept.

In rest, e cam haos, dragii mei.

1. Vremea – instabila. Dau F5 la prognoze, mi-ar placea si un copy/ paste pentru un soare. N-am.

2. Biscuiti pentru copii – in progres. Sper sa finalizez miine comanda. Stati linistiti, toata lumea e in siguranta, nu-i fac eu. 🙂

3. Daca nu gasesc miine flori de soc in piata, e grav.

4. Am incercat azi sa pun pe hirtie niste vorbe pe care sa le zic. Nu cred ca o sa tin minte nimic.

5. Papusarul ma asigura ca totul e ok. Prefer sa-l cred.

6. Fotografii la eveniment – in progres.

7. Cartea e inca in tipar. Dar iese, iese, o sa o avem. Suflu eu daca frige.

Dupa cum vedeti, totul e pregatit. Am putea sa ne vedem si miine, practic. :)))) Da, sunt eu aceasta priceputa a organizarii care acum ceva ani, vrind sa-mi vizitez o prietena de la Roma, mi-am luat bilet de  spre Milano. Nu m-am prins de asta pina cind nu mi-a spus ea, dupa ce a scotocit tot aeroportul (corect) si nu m-a gasit.

Hap, am mai luat o gura de scortisoara si ajungem la partea cu banii.

1. Cartea va costa 26, 90 lei, cu 25% mai putin decit pretul din librarii.

2. Accesul in “Gradina din Carti” este liber, dar cu totii trebuie sa platim biletul pentru Gradina Botanica:  5 lei/ adult si 2 lei / copii mai mari de 6 ani. O taxa simbolica pentru cit ne suporta copacii astia (si acum, si in general).

PS: Pentru cine nu stie sau a deschis blogul mai tirziu e vorba de evenimentul de lansare a cartii mele, “Aventurile lui Paienjenel” care va avea loc simbata asta, in Gradina Botanica. 

Cresc copii, povesti si visuri.

One Comment

  1. Laura says:

    Joe, din pacate, desi sunt in Bucuresti, nu pot ajunge la lansare, Eliza vrea in alta parte si o las pe ea sa decida. Insa iti voi cumpara cartea de la Bookfest si o vom citi impreuna! Multa imbratisari si good vibes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *