Ce mi-a placut simbata pe Facebook

Ah, stiti ca nu scriu in week-end pe blog, zilele astea doua sunt numai si numai pentru noi, rareori deschid laptopul. Pe telefon, mai arunc un ochi ici si colo, de control. Si asa ieri mi-am dat seama ce zi misto de simbata am avut pe Facebook, cum in feed-ul meu au intrat numai lucruri bune care mi-au redat increderea in umanitate pentru o zi.

Iata la ce am dat like si share si m-am bucurat ca am aflat:

1. Ce a mai facut un prieten vechi, Alin Copilu.  “Exact acum o saptamana ii eliberam simbolic, (d)in mintile oamenilor, intr-un spectacol-happening, pe cei cinci lei: Petrica, Lidia, Lavinia, Tarhon si Marin, captivi la fosta gradina zoologica din Baia Mare, unii cu state vechi de bici la Circul Globus. Cateva zile mai tarziu, acestia au scapat cu adevarat din calvarul custilor, dupa ani buni de prizonierat, tinuti doar pentru distractia noastra. Datorita VIER PFOTEN Romania, regii dezonorati ai animalelor au ajuns in Africa de Sud, unde vor fi reincoronati la azilul pentru feline mari, numit LIONSROCK! Ma bucur ca am avut sansa sa fiu parte din aceasta experienta, asa ca o impartasesc si cu voi.” 

lei eliberati

Si eu ma bucur, oameni buni, sa impartasesc mai departe. Bravo din toata inima!

2. Ca exista si in Romania scoala fara note. E particulara, e in Cluj, toti elevii ei au intrat la facultatte. E  departe de noi, insa e o veste buna. Via Digi: “La Transylvania College din Cluj, copiii de la clasa I până la a XII-a sunt împărțiți în trei case: Vulturii Aurii, Lupii Albaștri și Urșii Roșii. Ca în filmul Harry Potter.” Mai multe aici: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Educatie/Scoala+fara+note+din+Romania+unde+toti+elevii+au+intrat+la+facul

3. Marius Davidoni pe care nu-l cunosc, dar l-am aflat din share in share, gaseste un iepuras in Parcul Kiseleff si-l pune pe fb intr-un apel de regasire: “A fost găsit un iepuraș în parcul Kiseleff, partea dinspre bd. Mihalache la locul de joacă. Sunt convins că cineva îl așteaptă acasă, sa continue joaca sau somnul. Vă rog share-uiți, poate îl ajutăm să își regăsească familia. Mulțumesc”.

iepuras

4. Toy Devision aka Alexandru Banu aka Junior. Asa m-am bucurat cind am vazut ca a scris pe Bored Panda despre pandalia lui cu Lego incit mi-au venit 100 de idei pe minut. Veti mai auzi de el aici, pe blog, promit! 🙂 Pina atunci, What’s the glory, Lego Story.

lego 1

5. Si cind credeam ca asta a fost, o frumoasa zi pe Facebook, Raluca Mocanu, fosta colega de banca din liceu posteaza aceasta fotografie cu mine din anul de gratie 1995. Da, eu eram grasuta pletoasa din stinga. Bocancii sunt singurul lucru pe care l-as mai pastra si azi, restu’ duca-se, ca nu eram prea zdravana la cap! 🙂

liceu

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 3

 1. gadjodillo says:

  aaaaa, aia nu eşti tu.
  în altă ordine de idei, FB-ul meu e zilnic aşa. plin de idei, lucruri interesante, link-uri către articole, mesaje frumoase, oameni asemenea.

 2. Joe says:

  Esti norocoasa, eu aflu si tot felul de stiri despre hoti, arestati, banditi.

 3. alex banu aka jr says:

  multumesc, Joe – om frumos! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *