Campanie pentru prieteni

Haideti sa adunam, impreuna, 1009 euro achizitia de injectomate/ infuzomate pentru bolnavii de leucemie de la Fundeni. Aceste aparate permit bolnavilor de leucemie administrarea cu acuratețe a tratamentelor de chimioterapie, iar asta ajută nu doar la efectuarea corecta și precisă a terapiilor, dar și la asigurarea unei calități a vieții pacientului net superioară pe perioada tratamentului. 

Actiunea Asociației Române împotriva Leucemiei  se numeste “Campania pentru prieteni”, a inceput pe 3 decembrie, si cei care participa isi propun sa stringa atita bani pentru cauza citi prieteni numara pe Facebook.

Printre ei, si eu. Cind am vazut ca actiunea dureaza pina pe 15 decembrie, adica pina de ziua mea, mi-am dat seama ca n-as putea trai bucurie mai mare decit sa stiu ca v-am convins si ca am strins impreuna banutii. Ar fi ca si cum am da o petrecere mare, cu 1009 invitati si toti ar veni cu un dar de cite 1 euro. Realizabil, nu?

Va spun, e cel mai frumos, caci nu stiu cum sa zic sa nu sune arogant, ci doar din inima si recunoscator, dar eu am absolut tot ce imi doresc. Sunt fericita, pot sa lupt si sa muncesc pentru ce imi doresc, totul e in puterea mea. Inclusiv sa va conving sa donati 4,5 lei in conturile din imaginea de mai sus.

Daca vreti, puteti trece la detalii: “donatie de la prietenul lui Joe”, daca nu, nu. 

Campania de pe FB e aici:https://www.facebook.com/events/1686376441580619/

Detalii despre proiect gasiti pe www.aril.ro

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *