Breaking news de la MedLife: Ozzy e baietel!

Fara nici un dubiu, doctorul Dragos Albu a scris cu negru ca Ozzy e baiat. Sanatos, voios si cu chef de bere, drept care o sterge cu ai lui parinti in oras.

Revenim miine cu mai multe detalii, poze si Ozzy, the movie (1). Tot miine vom lansa campania “Ajuta-ne sa gasim un nume serios pentru Ozzy!”, dar daca aveti de pe acum vreo idee, nu va cenzurati!

Noroc bun!

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 14

 1. T.o says:

  Uraaaa! Ce ma bucur! Dar de ce vreti un nume serios? Ozzy ce are? Chiar cred ca i s-ar potrivi, la cat rock a ascultat si va mai asculta:)

 2. Viju says:

  Dintre Meatloaf, Slash si Kurt, cel mai bine suna Dani. Am auzit ca ies copii misto cu numele asta… 😀

 3. admin says:

  Da? Ciudat, eu n-am intilnit niciunul….:)))))

 4. Ioana says:

  …. dintre Popov si Cirstea….? hmm Trebuie sa fie compus, clar, dar nu Popov-Cirstea ci Cirstea-Popov, mie asa mi se pare ca suna mai bine. In rest, noi nu ne pricepem la nume de baieti, absolut deloc.

 5. Rox says:

  heyyy 🙂 yuppyyy so Ozzy it is then ha? felicitari

 6. Maldita says:

  Revin cu alte cateva propuneri imbatabile: Saddam, Yasser, Shogun, Mossad, Young Shatterhand, Baiazid, Gingis Han, Zamolxis, Anaxagora, Gherasim, Goliat sau Soliman.

 7. admin says:

  Pe linga toate astea, Dani pare chiar decent. Asta era strategia? 🙂

 8. Maldita says:

  Joe, stai putin sa ma sterg. Mi-a intrat veninul in ochi.

 9. Victor says:

  ozzy ce are? sau mai bine branduit direct pentru internet ozzy.ro 🙂

 10. admin says:

  Pai asta e by “default”. Dar ii trebuie si un nume serios, ca sa-l strige la catalog. Iti inchipui o invatatoare octogenara tipind: “Ozzy.ro treci la tabla?”

 11. Os says:

  Mie imi plac: Petre, Toma, Damian. Petre si Toma au avantajul ca sunt internationali :)))Pbma cu Toma e ca nu mi se pare suficient de puternic. In plus, mai e si necredincios. Iar pbma cu Damian e ca are ceva negativ… De’alde Matei si David gasesti peste tot. Au fost si inca mai sunt la moda…

 12. Os says:

  Da’ Filip?

 13. il Coniglio arrosto says:

  zic Ghenadie. nu-i concurenta la asta

 14. il Coniglio arrosto says:

  si ca sa eliminam concurenta iti cedez numele mele favorite, ca eu tot nu le mai folosesc, dar mergi pe blat: Radu,Vladimir, Darie, Voicu,Teodor, Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *