Bine, fie, sa vina primavara!

Imi place iarna. Imi plac hainele groase, puloverele, fularele, manusile, caciulile, bocancii. Imi plac aerul rece, zapada, vintul. In fiecare an, astept iarna ca si cind, pentru ca e perioada din an cind ma simt cel mai bine. Pina anul asta, cind iarna mi s-a parut grea. Pentru ca Pizza…uraste hainele groase.

Nu-mi mai aduc aminte daca asa a fost si cu Ozonu’ (si daca nu-mi aduc aminte, cel mai probabil e ca nu), insa fiecare imbracat de iesit din iarna asta a fost un cosmar. Cum ma apropii sa-i pun un pulovar, o geaca, un fes, incepe drama. Plinge atit de tare incit ma uit cu frica mereu la degetele care ies din mineci: or fi in regula, am gresit cu ceva, s-o fi scrintit vreunul? Si lovitura finala: oare am uitat cum sa imbrac un bebelus?

O singura data nu a spus nimic. Dormea. Dormea atit de profund, incit am reusit sa o imbrac cu toate. Cind insa am pus-o in sling s-a trezit, iar cind a constatat ca e gata imbracata a scos un strigat de lupta de mi-a sarit basca din cap. A inceput sa-si smulga hainele de pe ea, si numai o pisica din fata blocului care tipa mai tare decit ea a reusit s-o faca sa uite ca e imbracata gros. 

Si cum, cu putine exceptii, scenele astea se intimpla cam de 2 ori pe zi (o data iesim la plimbarea de la prinz, dupa-amiaza iesim sa-l luam pe Ozon de la gradi), m-am cam saturat. Am ajuns in punctul in care eu, zisa si Yeti, ursul polar, Joe- muta-te- intr-un-iglu-si lasa-ne-in-pace, strig cu convingere: Sa vina primavara, ca nu mai suport.

Una peste alta mi-au trimis si prietenii de la Mothercare poze cu colectia de primavara- vara. Haine dragute, colorate si, cel mai important, lejere si usor de imbracat, intr-un singur strat.

baby girls candybaby girls indigomc61-baby girlsle0396_1le0584_1le0582_1Si pentru ca avem si un baietel, sa alegem ceva si pentru el.

cute kawaii boysmc61-boysle3812_1le5752_1
Babicu’ a intarit ideea ca el se va ocupa personal de achizitionarea fustelor si rochiilor pentru Pizza, exprimindu-si inca o data, subtil sau nu, neincrederea in mine, cea care are 0 fuste in sifonier, si 3 rochii (luate in scop utilitar- adica sa ma imbrac in ceva cind nimic altceva nu ma incape).
Cineva trebuie sa se schimbe. Ok, sa vina primavara. Incepem de aici. 

* Pina pe 8 martie, cei care au card de fidelitate si achizitioneaza un articol vestimentar din aceasta colectie vor primi puncte. 

yey

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *