Billund. O baie de multime Lego

Nuuu, n-am intrat in Legoland, cum am fi putut sa le facem asa ceva CELOR DOI? In schimb, am dat tircoale parcului de distractie, ne-am facut una, doua, trei fotografii ca si cum am fi fost, si ne-am fi distrat, si tot tacimu’. Sa-l zgindarim un pic pe Ozon, ca si el ne zgindare la cap cu seturile lui, de am ajuns sa le cunosc dupa codul de produs, zici ca-s aparat de marcat din magazinul oficial.

Ne-am intrebat ce o fi Laland. Si cum o fi sa traiesti intr-un oras cu 7000 de locuitori, o singura strada pietonala, gen centru, citeva magazine, doua supermarketuri, trei restaurante. Cum te departai de straduta cu pricina, cum se lasa linistea. Nici un om pe strada, o masina la citeva minute, o bicicleta la fel. Pasarelele cintau. Am vazut si o pisica si a fost un fel de breaking news – uite pe cineva. Totul e verde, frumos, aranjat, ordonat, construit.

Orasul e ca un urias set Lego in aer liber (unde inca se mai construieste) unde oamenii au posibilitatea sa se joace ziua cu piese de lego in echipe care poarta nume ciudate gen marketing, logistics, etc. Si ca sa nu se certe intre ei, cineva foarte intelept le-a bagat in cap ca, avind aceeasi piese, ei trebuie sa inventeze mereu alte lucruri pentru ele. Unul sa vorbeasca frumos despre ele, altu sa se gindeasca la noi combinatii, altul sa le pileasca pe la colturi, altul sa-i distreze copiii din parc.

Si putin shopping.
Dintr-un magazin cu vechituri gen second hand, dar cu o misiune ceva, prin Africa, mi-am luat o caciula ciudata, cu un nasture in virful capului si un fel de chica tricotata despicata la spate. M-am bucurat mult cind am gasit-o, cind o port ma simt ca un bibliotecar din Biblioteca Imperiala de pe Trantor. Si un sacou cu gluga triunghiulara. Amindoua, la 10 euro. Imediat, m-am simtit mult mai bine.

Din aceeasi tara:

http://ozzy.ro/aalborg-tak-tak-dar-pina-cind/

http://ozzy.ro/am-trait-intr-o-tara-fara-coruptie-in-vacanta/

Cresc copii, povesti si visuri.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *