Barbati care urasc femeile

de Stieg Larsson. Tocmai am terminat-o de citit ieri, dar am zis sa nu scriu asta pe blog tocmai de 8 martie, ca-mi ies vorbe! 🙂

Am devorat-o pur si simplu, e primul roman din cele 3 ale seriei Millenium si mi-a placut foarte mult. Poate si pentru ca Ozzy nu are nici cea mai vaga urma de respect fata de programul tv si astfel eu nu mi-am mai urmarit serialele mele preferate de atit de mult timp incit nici nu stiu daca mai sunt pe undeva. “Minti criminale” si “CSI”  sunt de domeniul trecutului acum, asa ca m-am refugiat in romane politiste.

In plus, simt o simpatie pentru Larsson care, saracu’ a murit imediat ce a predat editorului cele trei romane. N-a mai apucat sa se bucure de succesul anuntat post mortem pe coperta 4: “In tarile nordice, nici o carte in afara de Biblie nu a mai inregistrat asemenea vinzari”. Asta da, ironia sortii.

Daca vreti sa cumparati trilogia, verificati pretul cu piticipecreier.ro

In paralel, (re-re-re) citim Omida mincacioasa, Winnie, melcusorul cel grabit si Scoala ursilor. Da, toate in aceeasi seara si daca nu-i ajunge, atunci ii citesc direct din cartea mea!

 

Cresc copii, povesti si visuri.

Comments 2

  1. dora says:

    Si eu am devorat intreaga trilogie, ma bucur ca mai sunt si altii ca mine! Mi-au mai placut si cartile care apar acum cu Gazeta Sporturilor, tot de la ed Trei. Pe unele le-am pus pe lista de asteptare, deocamdata, ca nu prea am timp intre fiert legume si verificat cati “pasi patrati” are apartamentul!. Serialele sa stii ca inca se mai difuzeaza, ai mai putea prinde cate un episod de la ora 10 incolo!

  2. Ella says:

    Si eu am mancat trilogia asta pe paine, cu sufletul la gura, pana la ore tarzii in noapte, cu toate ca atunci David era mai activ noaptea si somnul era putin.

    Si dupa ce le termini si pe urmatoarele, poti incerca, tot de la Ed. Trei si Eroare judiciara. Scrisa de Anne Holt, cred, fost ministru de justitie. Foarte faina si asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *