Arpacas cu praz si masline

La cererea cititorilor, mai bag o reteta. E o usor de facut si foarte gustoasa.

Asadar, avem nevoie de o cana de arpacas, pe care eu il pun la hidratat citeva ore, dar cred ca se paote si fara. Apoi  se ia un fir de praz, se spala, se taie si se pune in tigaie cu 2 linguri de ulei de masline si putina apa cit sa se caleasca un pic. Dupa 3 minute, turnam arpacasul scurs si spalat peste praz  si  mai lasam totul, la foc potrivit inca 5 minute. La final, turnam peste amestec supa de legume (daca exista, daca nu merge si apa simpla) pina cind se fierbe arpacasul, dar nu prea mult sa nu devina pastos. Se adauga si maslinele, se potriveste de sare si gata.

Nota Ozzy: 10.

Ozzy a combinat mincarea asta cu salata de castraveti. Poti sa te pui cu gustul omului? 🙂

Sursa reteta: Laura.

Cresc copii, povesti si visuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *